Fotbal intern

Andrei Ivan și Reagy Ofosu fac deplasarea la Botoșani cu U Craiova. Marinos Ouzounidis confirmă Fanatik

20.04.2021 | 14:55
Andrei Ivan si Reagy Ofosu fac deplasarea la Botosani cu U Craiova Marinos Ouzounidis confirma Fanatik
ADVERTISEMENT

Atacanții echipei U Craiova, Andrei Ivan și Reagy Ofosu, sunt refăcuți după accidentările suferite și vor face deplasarea pentru meciul de la Botoșani, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de duminică, 18 aprilie.

De asemenea, FANATIK a mai scris și despre faptul că accidentarea suferită de Alexandru Cicâldău nu este una gravă și mijlocașul poate evolua în etapa a doua a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Oltenii au remizat în prima rundă cu Sepsi OSK, scor 0-0, și s-au îndepărtat de primele două formații din clasament, FCSB și CFR Cluj.

U Craiova se poate baza pe Andrei Ivan și Reagy Ofosu la meciul de la Botoșani

Așa cum FANATIK a anunțat încă de la sfârșitul săptămânii trecute, Marinos Ouzounidis a declarat că se poate baza pe Andrei Ivan și Reagy Ofosu la întâlnirea din deplasare cu FC Botoșani: ”Ivan și Ofosu vor face deplasarea cu noi, dar vom decide înaintea fiecărui meci dacă și cât vor juca. Voi vorbi cu ei și cu staff-ul medical și în funcție de starea lor vor lua o decizie”.

ADVERTISEMENT

”Botoșani este o echipă bună care deschide jocul, dar vom vedea ce va fi pentru că meciurile din play-off nu seamănă cu cele din campionatul regulat. Avem un adversar dificil, dar nu însemnaă că nu vom încerca să câștigăm. Așa cum am mai spus și până acum, nu vreau să vorbesc despre alte echipe”, a afirmat tehnicianul oltenilor.

Ouzounidis a vorbit din nou despre lipsa de eficiență

”Noi construim bine până în treimea adversă, dar acolo avem unele probleme. Ne lipsește concentrarea la ultima pasă și la finalizare, dar pentru asta lucrăm, atât noi staff-ul, cât și jucătorii. Trebuie să-i ajutăm pe jucători, pentru că până acolo aducem mingea bine.

ADVERTISEMENT

Avem jucători cu calitatea necesară pentru a face lucruri bune acolo în față, dar în acest moment ne lipsește concentrarea. Toți trebuie să dăm puțin mai mult pentru a reușit lucruri frumoase. În acest moment nu ne gândim decât la meciul cu Botoșani, apoi avem timp să vorbim și despre Cupă și celelate partide”, a spus Ouzounidis într-o conferință de presă.

Mijlocașul Ștefan Baiaram a suferit o accidentare groaznică în startul meciului Craiova – Sepsi, însă, din fericire, consecințele nu au fost atât de grave pe cât s-a crezut. Tânărul fotbalist din Bănie a scăpat ca prin minune de o fractură și va putea reveni pe teren într-o lună.

ADVERTISEMENT

Cu un gând clar la campionat, Craiova ar fi avut nevoie de o victorie cu Sepsi pentru a ține aproape de FCSB și CFR Cluj. Totuși, Sorin Cârțu, președintele Științei, a declarat pentru FANATIKnu se poate face o tragedie după această remiză.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 1,50 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT