Sport

Andrei Ivan, surpriză de proporții pentru un mic fan al Universității Craiova! Ce cadou i-a făcut la petrecerea de 6 ani. Video

Universitatea Craiova nu merge foarte bine în SuperLiga, dar se descurcă de minune la acțiunile de imagine. Andrei Ivan i-a făcut o surpriză unui copil de 6 ani.
04.10.2022 | 21:54
Andrei Ivan surpriza de proportii pentru un mic fan al Universitatii Craiova Ce cadou ia facut la petrecerea de 6 ani Video
Universitatea Craiova nu merge foarte bine în SuperLiga, dar se descurcă de minune la acțiunile de imagine. Andrei Ivan i-a făcut o surpriză unui copil de 6 ani. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul a marcat golul oltenilor în partida de campionat cu FC Voluntari, dar formația lui Mirel Rădoi nu a reușit decât o remiză.

Un fan al Universității Craiova, sărbătorit de Andrei Ivan

Cu toate acestea, clubul din Bănie continuă să puncteze la capitolul imagine, iar Andrei Ivan, unul dintre cei mai iubiți jucători din lot, a fost prezent la ziua unui fan al Universității Craiova care a împlinit 6 ani.

ADVERTISEMENT

Atacantul, însoțit de ”Lionelu”, mascota echipei, a mers să-l sărbătorească pe Robert, unul dintre copiii prezenți mai mereu la meciurile ”juveților”, în sectorul rezervat celor mici.

Petrecerea micuțului a avut loc chiar în fața blocului din Craiova unde locuiește. Ivan i-a dus în dar un tort personalizat cu imaginea sa și un echipament complet al Universității, cu numărul și numele atacantului.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți la sărbătoarea micului fan oltean, și nu puțini, i-au cântat ”La mulți ani!” chiar în stradă spre surprinderea trecătorilor care au rămas uimiți să-l vadă acolo pe Andrei Ivan.

Cârțu, trăiri intense la meciul cu FC Voluntari

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a apărut îngândurat după remiza cu FC Voluntari și a declarat că golul lui Vitalie Damașcan putea fi evitat. Fosta legendă a ”Științei” consideră că oltenii nu aveau voie să se împiedice în acest joc.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor a trăit la intensitate maximă meciul de pe arena ”Ion Oblemenco”. FANATIK l-a surprins pe președintele Universității Craiova în timpul confruntării cu FC Voluntari.

Șansele mari de gol create de jucătorii Universității Craiova l-au făcut pe Sorin Cârțu să coboare din tribunele stadionului în apropierea suprafaței de joc. ”Sorinaccio” a privit îngândurat partida din spatele porții apărate de Mihai Popa.

ADVERTISEMENT

Rezultatul din întâlnirea cu FC Voluntari l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi, care a avut un discurs extrem de acid. Cu toate acestea, tehnicianul a găsit și lucruri care i-au plăcut în jocul formației sale.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: