Euro U21

Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România – Franța

Autor: Marian Popovici | 24.06.2019 | 23:02
Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România - Franța
Andrei Ivan, transfer în Ligue 1 Anunțul francezilor înaintea meciului România - Franța FOTO: Andrei Ivan (S) in meciul de fotbal dintre Anglia U21 si Romania U21 din etapa a II-a, grupei C a Campionatului European 2019, disputat pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena

România a făcut furori în primele două meciuri de la Euro 2019. “Tricolorii” au reușit să câștige în mod entuziasmant primele două meciuri: 4-1 împotriva Croației și 4-2 cu Anglia și au cucerit pe toată lumea cu evoluțiile lor. Iar jucătorii naționalei României devin extrem de interesanți în această perioadă de transferuri. 

Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? “A fost propus recent la Angers”

Francezii scriu că cei de la Angers vor să îl transfere pe Andrei Ivan, care se întoarce în această vară la Krasnodar. Site-ul myangers.info scrie că atacantul a fost propus pentru un transfer la Anger, care ar putea fi parafat după turneul final: “Atacantul în vârstă de 22 de ani care participă alături de România la Campionatul European U-21 din Italia, a fost propus recent la Angers“, scriu francezii.

Andrei Ivan nu a avut multe realizări pe plan ofensiv la acest turneu final până în acest moment. El a fost titular împotriva Croației și a Angliei și a ratat o ocazie uriașă împotriva englezilor. În al treilea meci al grupei, Ivan nu a mai prins “primul 11” al lui Rădoi, Florinel Coman fiind folosit în locul atacantului lui FC Krasnodar.

Ivan a jucat la Rapid Viena în stagiunea trecută și a reușit să se califice în grupele Europa League după un play-off în care a eliminat FCSB. Românul nu va continua în Austria și urmează să se întoarcă la Krasnodar, în cazul în care rușii nu vor accepta nicio ofertă pentru el.

Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România - Franța
Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România – Franța

FCSB și U Craiova se bat pe el

FCSB și-a manifestat dorința de a-l transfera pe Andrei Ivan, iar patronul Gigi Becali a dezvăluit că a făcut deja o ofertă scrisă pentru fotbalist: ”Vreau să-l iau pe Andrei Ivan. Am făcut o ofertă scrisă către cei de la Krasnodar. Am oferit 750.000 de euro și acum așteptăm un răspuns”, a declarat patronul FCSB.

Și Craiova ar vrea să îl repatrieze pe atacant. Oficialii Universității Craiova l-au cedat pe Ivan la FC Krasnodar pentru 3 milioane de euro în 2017 și speră să îl aducă împrumut pentru stagiunea următoare: “Andrei Ivan este în vederile noastre. Trebuie să vorbim cu cei de la Krasnodar. Probabil, va fi luat sub formă de împrumut, dar există și varianta de a-l cumpăra. Vom vedea ce discuții vor fi, care va fi suma. Cert este că Ivan este un jucător pe care-l cunoaștem foarte bine. Așa că niște bani băgați acolo n-ar reprezenta o pierdere. Mai ales că este încă tânăr, mai poate crește în valoare, are timp destul și investiția poate fi acoperită în viitor”, a spus Sorin Cârțu, președintele oltenilor.

Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România - Franța
Andrei Ivan, transfer în Ligue 1? Anunțul francezilor înaintea meciului România – Franța FOTO: Andrei Ivan in meciul de fotbal dintre Anglia U21 si Romania U21 din etapa a II-a, grupei C a Campionatului European 2019, disputat pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, Italia

Înainte de plecarea la turneul final din Italia, Andrei Ivan a declarat că se va decide asupra echipei la care va evolua după Campionatul European, iar până atunci se va concentra doar pe echipa națională de tineret.

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan
  • 3 goluri în 40 de meciuri la Rapid Viena

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!