Fotbal intern

Andrei Ivan, transfer la FCSB? “Mă bucur că sunt dorit! Îmi dă de gândit întoarcerea în România”

04.06.2019 | 08:50
Andrei Ivan transfer la FCSB Ma bucur ca sunt dorit Imi da de gandit intoarcerea in Romania

Andrei Ivan este unul dintre jucătorii doriți de Gigi Becali în această vară la FCSB. Patronul echipei a declarat în repetate rânduri că a făcut oferte pentru fotbalist către clubul Krasnodar, însă că deocamdată răspunsul întârzie să apară. Chestionat despre acest transfer, Andrei Ivan a declarat că îl bucură interesul FCSB-ului, însă că deocamdată nu s-a decis ce va face în continuare. 

Andrei Ivan, transfer la FCSB? “Mă bucur că sunt dorit!”

Atacantul român este convocat de Mirel Rădoi pentru turneul Euro U-21 care va avea loc între 16 și 28 iunie în Italia. Cel mai probabil, situația fostului fotbalist al lui U Craiova se va lămuri după turneul final: ”A fost un sezon foarte greu. Sper să… mai mult mă concentrez pentru Euro şi sper să fac o figură frumoasă acolo, să plec la un club mai bun. Nu am nicio șansă să rămân în Austria, am încheiat contractul cu cei de la Rapid Viena. Am vorbit astăzi cu managerul de la Krasnodar şi pe data de 25 o să fac viza pentru Rusia. Sunt bucuros că cei de la Steaua sunt interesaţi de mine, dar momentan am contract cu Krasnodar şi nu pot să comentez nimic” 

Ivan spune că și-ar dori să rămână în străinătate, însă nu exclude o revenire în Liga 1 Betano: “Îmi dă de gândit asta şi momentan nu ştiu. O să mă gândesc pe parcurs şi să văd unde o să joc în viitor şi sper să fie un pas mare pentru mine. Sper să joc cât mai bine la Euro şi să plec la o echipă bună”

Andrei Ivan a plecat de la U Craiova în vara anului 2017 la FC Krasnodar. Doi ani mai târziu există și posibilitatea unei reveniri pe “Ion Oblemenco”: “La Craiova am uşile deschise mereu şi acolo sunt primit foarte bine de suporteri, preşedinte şi de patroni. Sper, cândva, să fac pasul ăsta înapoi la Craiova”

Andrei Ivan se bucura dupa meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 30 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Andrei Ivan, transfer la FCSB Mă bucur că sunt dorit! Îmi dă de gândit întoarcerea în România

Contract cu FC Krasnodar până în 2022

Atacantul român are o cotă de 1 milion de euro. Ivan a jucat în sezonul precedent la Rapid Viena, reușind să elimine FCSB din play-off-ul Europa League. Românul este sub contract cu FC Krasnodar până în 2022.

  • 40 de meciuri a jucat Ivan în sezonul trecut
  • 3 goluri a marcat atacantul pentru Rapid Viena