Fotbal international

Andrei Ivan vrea un duel FCSB – Rapid Viena în play-off-ul Europa League. “Îmi doresc să le dau gol!”

06.08.2018 | 15:37
Andrei Ivan vrea un duel FCSB  Rapid Viena in playofful Europa League Imi doresc sa le dau gol

Andrei Ivan vrea un duel FCSB – Rapid Viena în play-off-ul Europa League. Atacantul care a plecat de la Krasnodar în această vară şi a ajuns la echipa din Austria a vorbit despre posibilitatea să o întâlnească pe vicecampioana României dacă va trece de Slovan Bratislava în turul 3 preliminar al Europa League.

Deşi a fost dorit de mai multe ori de Gigi Becali la FCSB, Andrei Ivan le-a pus gând rău “roş-albaştrilor” şi promite că le va da gol dacă se vor duela în play-off-ul Europa League. Atacantul român a dezvăluit că va discuta cu oficialii echipei Rapid Viena despre FCSB şi le va da toate informaţiile necesare.

Andrei Ivan vrea un duel FCSB – Rapid Viena în play-off-ul Europa League

“Am avut o perioadă mai grea în Rusia. Sunt bucuros că mi-am revenit şi am ajuns la Rapid Viena. Sperăm să întâlnim FCSB-ul, să câştigăm şi să jucăm în grupele Europa League. Poate o să vadă patronul de la FCSB ce salturi fac şi în Europa League în meciul cu ei. Momentan nu am vorbit nimic cu cei de la echipă, dar o să discut cu ei pentru că îi ştiu foarte bine pe cei de la FCSB. Mai înainte trebuie să trecem de Slovan Bratislava. Vreau să dau gol cu ei. Cea mai bună echipă din Austria este Salzburg, o să jucăm cu ei, dar acum trebuie să ne gândim la meciul cu Slovan Bratislava. Trebuie să câştigăm”, a spus Andrei Ivan, actualul jucător de la Rapid Viena.

Ce zice Andrei Ivan despre Craiova – Leipzig

Andrei Ivan nu a uitat nici de Universitatea Craiova. Fosta lui echipă din Liga 1 Betano se va duela cu Leipzig în turul 3 preliminar al Europa League, dar este conştient că oltenii vor avea o “dublă” dificilă.

“Le ţin pumnii celor de la Universitatea Craiova, dar nu o să le fie deloc uşor cu cei de la Leipzig. Craiova are jucători foarte buni acolo. Îi are pe Andrei Burlacu, Mihăilă, Nicuşor Bancu, Alex Mitriţă. Urmăresc meciurile lor mereu, dar trebuie să aibă răbdare”, a spus Andrei Ivan pentru o emisiune de sport.

Rapid Viena e cotată la 32,03 milioane de euro

Rapid Viena, posibila adversară a FCSB-ului din play-off-ul Europa League, este cotată de transfermarkt la 32,03 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători din lotul echipei din Austria sunt fundaşul stânga Boli Bolingoli Mbombo, care valorează 3.000.000 de euro, şi mijlocaşul defensiv în vârstă de 20 de ani Dejan Ljubicic (3.000.000 de euro). Rapid Viena joacă meciurile pe “Allianz Stadion”, o arenă construită pe locul fostului stadion Gerhard Hanappi. În partidele internaţionale jucate de echipa lui Andrei Ivan poartă în continuare numele Weststadion, deoarece UEFA nu acceptă stadioane cu contracte de sponsorizare. Construcţia arenei a valorat 53 de milioane de euro şi are o capacitate de 28.000 de locuri.

Allianz Stadion va găzdui meciul din play-off-ul Europa League al lui Rapid Viena
Allianz Stadion, arena pe care evoluează Rapid Viena, posibila adversară a FCSB-ului din play-off-ul Europa League

Lotul lui Rapid Viena

Richard Strebinger, Tobias Knoflach, Christoph Haas, Paul Gartler, Mert Müldür, Mateo Barac, Boli Bolingoli, Mario Sonnleitner, Christopher Dibon, Marvin Potzmann, Maximilan Hofmann, Manuel Thurnwald, Stephan Auer, Philipp Schobesberger, Stefan Schwab, Thomas Murg, Manuel Martic, Philipp Malicsek, Tamas Szanto, Aleksandar Kostic, Ivan Mocinic, Andreas Kuen, Christoph Knasmullner, Albin Gashi, Dejan Lujubici, Veton Berisha, Andrija Pavlovic, Deni Alar, Kevin Arase, Alexandrer Sobczyk, Jeremy Guillemont, Andrei Ivan

Antrenor: Goran Djuricin

Tags: