Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Andrei Lunin își pune cenușă în cap după România – Ucraina 3-0: „Mi-am prezentat scuzele!”

Andrei Lunin își pune cenușă în cap după înfrângerea Ucrainei în duelul contra României, scor 0-3, partidă în care a greșit la primul gol.
17.06.2024 | 21:40
Andrei Lunin isi pune cenusa in cap dupa Romania  Ucraina 30 Miam prezentat scuzele
Andrei Lunin își pune cenușă în cap după România - Ucraina. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La faza primului gol al „tricolorilor”, portarul naționalei Ucrainei a degajat greșit mingea, care a ajuns la Dennis Man, fotbalistul Parmei i-a pasat lui Nicușor Stanciu, care l-a executat pe Lunin cu un șut de la distanță, fără speranțe.

Andrei Lunin își pune cenușă în cap după România – Ucraina

Andrei Lunin își pune cenușă în cap după greșeala făcută la primul gol marcat de România în duelul cu Ucraina și a mărturisit că și-a prezentat scuzele în fața coechipierilor, spunând că jocul s-a pierdut la acea fază.

ADVERTISEMENT

„Prima mea greșeală a schimbat jocul, mi-am cerut deja scuze. Accept și înțeleg, îmi pare foarte rău pentru colegii mei”, a spus Andrei Lunin la finalul meciului.

Portarul naționalei Ucrainei a fost întrebat de către jurnaliști și dacă va rămâne la Real Madrid din sezonul următor, recunoscând că și-ar dori să rămână pe „Santiago Bernabeu”: „În viață nu se știe niciodată, dar evident că aș vrea să continui”.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Ucrainei și-a avertizat jucătorii cu privire la Stanciu

Serghei Rebrov, selecționerul Ucrainei, și-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu România, cu privire la Nicușor Stanciu, exact fotbalistul care a deschis scorul cu un șut superb din afara careului:

„Lumea spunea că România nu este o echipă foarte puternică, dar au jucat foarte bine în calificări. Stanciu este un jucător foarte bun, îmi place foarte mult de el.

ADVERTISEMENT

Dar toată echipa este foarte bună, au jucători tineri care pot decide meciul cu ceea ce fac pe teren, sunt disciplinați. Nu sunt echipe slabe la EURO, am văzut meciuri diferite ale României”.

„Este echipa care înțelege ce pot să joace, sunt disciplinați, au jucători rapizi. Am văzut atacanții, au experiență, am văzut individual ce fac”, a mai spus Serghei Rebrov, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

După meciul cu România, Ucraina urmează să se dueleze cu Slovacia, pentru ca în ultima etapă a fazei grupelor să joace împotriva Belgiei, care a pierdut și ea primul meci de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
2,37 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” la meciul Slovacia - Belgia