Fotbal intern

Andrei Marc, fostul jucător de la Dinamo, râde de “câini”: “Doar Penedo ne-a pus probleme”

Andrei Marc, fostul jucător de la Dinamo, râde de câini. Fundaşul în timpul unui derby Dinamo - FCSB

FC Dinamo Bucureşti a remizat în ultima etapă a turului sezonului regular în faţa Concordiei Chiajna, scor 0-0, echipă la care acum activează fostul jucător din Ştefan cel Mare, Andrei Marc. Fundaşul spune că la cum s-a desfăşurat duelul, ilfovenii sunt cei care au pierdut două puncte importante în confruntare cu Dinamo.

„Este doar un punct şi cred că am pierdut două puncte astăzi. După aspectul jocului şi numărul ocaziilor am pierdut două puncte. Eram siguri că la faze fixe le vom pune probleme, că sunt puţini vulnerabili, iar noi suntem o echipă bună la faze fixe, am înscris multe goluri.

Cum râde de “câini” Andrei Marc, după Chiajna – Dinamo 0-0

Nu este suficient să te numeşti Dinamo ca să ai meciurile câştigate dinainte. Trebuie să intri pe teren şi să dovedeşti acest lucru”, a declarat Andrei Marc la Telekom Sport. Fundaşul a fost întrebat după meci cine este jucătorul care le-a pus probleme din echipa lui Mircea Rednic, iar răspunsul fundaşului a venit imediat: “Da, Penedo. A scos nişte mingi… Şi cu capul, ci centrări. Un portar foarte bun la vârsta pe care o are. Îl felicit şi sper că atunci când o să mai joace cu noi, să nu mai apere”, a încheiat Marc.

Gicu Grozav, Cristian Albu şi Andrei Marc în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 30 octombrie 2018.
Gicu Grozav, Cristian Albu şi Andrei Marc în meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano

Cine e Andrei Marc

Andrei Marc s-a născut pe 29 aprilie 1993, la Piatra Neamţ. Fundaşul a evoluat la FC Dinamo Bucureşti în perioada februarie 2015 – august 2017 şi acum este ironic la adresa clubului lui Ionuţ Negoiţă. Fosta sa echipă ocupă la final de tur locul 12, care înseamnă că în cazul în care campionatul s-ar fi terminat acum, atunci “câinii” ar fi trebuit să joace baraj pentru rămânerea în Liga 1 Betano în faţa echipei care ar fi terminat sezonul pe locul 3 în Liga 2.