Fotbal intern

Andrei Marc, gol senzaţional în Chiajna – Viitorul. Video

30.07.2018 | 21:51
Andrei Marc gol senzational in Chiajna  Viitorul Video
ADVERTISEMENT

Andrei Marc, fostul fotbalist al lui FC Dinamo Bucureşti, a înscris un gol senzaţional în meciul disputat de Concordia Chiajna cu FC Viitorul Constanţa, în etapa a 2-a din sezonul 2018-2019, Liga 1 Betano.

În minutul 32 al meciului Concordia Chiajna – FC Viitorul Constanţa, fundaşul Andrei Marc a trecut de doi jucători din echipa antrenată de Gheorghe Hagi şi a şutat puternic de la 20 de metri spre poarta lui Alexandru Buzbuchi. Goalkeeperul fostei campioane a României nu a avut nicio şansă.

ADVERTISEMENT

Andrei Marc, gol senzaţional în Chiajna – Viitorul

La scurt timp după ce a deschis scorul în meciul cu FC Viitorul Constanţa, în minutul 38, Andrei Marc a scos balonul trimis de Mihai Voduţ de pe linia porţii, după ce atacantul fostei campioane a României a rămas singur cu Caparco. Gheorghe Hagi a fost eliminat după această fară şi trimis în tribune, după ce a contestat decizia arbitrului de a nu acorda lovitură de la 11 metri pentru echipa lui.

“Marc a făcut fault înaintea golului înscris. Eu am senzaţia că balonul a depăşit linia porţii lui Caparco, dar nu pot spune 100%. Eu cred că este o acţiune involuntară a lui Marc. Să-mi dovedească cineva că a vrut să lovească balonul cu mâna”, a spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Andrei Marc a semnat un nou contract cu Chiajna

Andrei Marc şi-a prelungit contractul cu formaţia Concordia Chiajna în iunie 2018, după ce în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano a avut o evoluţie foarte bună. Fundaşul a semnat o nouă înţelegere cu trupa din Ilfov valabilă încă două sezoane. Acesta a jucat în 30 de meciuri, a marcat patru goluri şi a pasat decisiv la alte două goluri în ediţia trecută.

Cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, Andrei Marc a evoluat în 44 de meciuri pentru FC Dinamo Bucureşti, a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă. Cele mai multe prezenţe le are în tricoul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ. Fundaşul a jucat în 70 de partide pentru moldoveni, a dat 4 goluri şi trei pase decisive. La Snliurfaspor a bifat 21 de prezenţe şi a înscris un gol.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 25 de ani, Andrei Marc a ajuns la Concordia Chiajna în luna august a anului 2017, după ce în trecut a mai evoluat la echipe precum Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Dinamo Bucureşti şi Sanliurfaspor.