Fotbal intern

Andrei Marc, prima reacţie după ce a fost dat afară de la FCSB. “De ce m-au transferat dacă ştiau că n-au nevoie de mine?”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 22.09.2019 | 11:31
Andrei Marc într-un duel în meciul FCSB - FC Voluntari. Fundaşul, prima reacţie după ce a fost dat afară de la vicecampioana României. Sursă foto: sportpictures.eu

Andrei Marc fost cedat sub formă de împrumut pentru un sezon de la Concordia Chiajna la FCSB pe 20 august 2019, dar fundaşul în vârstă de 26 de ani a fost dat afară de la vicecampioana României după o lună. Apărătorul central a reacţionat după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia finanţată de Gigi Becali şi a explicat ce l-a deranjat în perioada petrecută la gruparea roş-albastră.

Andrei Marc, prima reacţie după ce a fost dat afară de la FCSB

“Eu nu am înţeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo, dar vin şi eu acum către dânşii cu o întrebare, una prin care nu vreau să supăr pe nimeni: Dacă ei ştiau că nu au nevoie de mine, atunci de ce m-au transferat? Doar ca să mă dea afară, după două meciuri jucate în tricoul lor? Ştii cum am jucat în alea două meciuri? În primul, am evoluat după o jumătate de antrenament, iar în al doilea după doar două antrenamente, că fusese plecată echipa în Europa. Eu m-am dus la FCSB când era Andronache, iar cu Gigi Becali nu am discutat niciodată, am vorbit doar cu domnul Argăseală.

De evoluţia mea nu mi s-a spus nimic. Mi s-a transmis doar că Vintilă are un lot prea numeros şi nu poate să facă antrenamente cu 30 de jucători. Bine, aşa a fost să fie! E prima dată în viaţa mea când după două meciuri la o echipă sunt practic dat afară. Ei îmi făcuseră un program să mă antrenez cu echipa a doua, m-am dus şia colo la câteva antrenamente, iar apoi am decis că este bine să reziliez. Nu puteam să joc prin Liga 3″, a spus Andrei Marc la Prosport.ro.

Andrei Marc în meciul FCSB - Poli Iaşi. Sursă foto: sportpictures.eu
Andrei Marc în meciul FCSB – Poli Iaşi. Sursă foto: sportpictures.eu

Andrei Marc a fost aproape de Hermannstadt, Mediaş şi Sepsi

Andrei Marc a dezvăluit şi ceea ce face după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a anunţat că nu-şi mai doreşte să revină la Concordia Chiajna, după ce ilfovenii au refuzat oferte de la Hermannstadt, Mediaş şi Sepsi. “Am semnat rezilierea contractului după închiderea perioadei de transferări, iar când m-am dus la Chiajna, formaţie la care trebuie să revin din ianuare, mi-au spus că o să mă caute să discutăm să vedem ce soluţie mai găsim…dar nu m-au căutat nici acum. Eu mai am contract cu Chiajna încă un an. Acum mă antrenez sigur la sală”, a spus Marc pentru sursa citată mai sus.

Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Andrei Marc a  început fotbalul la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a făcut pasul către prima echopă pe 1 iulie 2009. În februarie 2015 a ajuns din postura de jucător liber de contract la Dinamo, iar formaţia din Ştefan cel Mare l-a vândut la Sanliurfaspor în schimbul sumei de 200.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!