Fotbal intern

Andrei Miron, prezentat oficial la FCSB. Primele declarații în tricoul roș-albastru: „Îmi doresc să ajut la câștigarea titlului”

19.02.2020 | 16:03
Andrei Miron prezentat oficial la FCSB Primele declaratii in tricoul rosalbastru Imi doresc sa ajut la castigarea titlului
ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 februarie, ora 16:00/ Andrei Miron a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul central, transferat de la Botoșani, a oferit și o primă reacție pentru site-ul oficial al „roș-albaștrilor”, susținând că principalul obiectiv personal este câștigarea titlului.

Bine ai venit, Andrei Miron!

FCSB anunță transferul lui Andrei Miron, de la Fotbal Club Botoșani.

Fostul căpitan al bucovinenilor va purta tricoul cu numărul 4 și s-a alăturat deja lotului condus de Bogdan Vintilă.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Andrei George Miron este un fundaș central născut la 28 mai 1994, în Galați. Acesta a început fotbalul la Oțelul Galați, de unde a fost transferat, în iulie 2015, de FC Botoșani, pentru care a evoluat în 159 de partide în campionat, Cupa României, Cupa Ligii și preliminariile UEFA Europa League, reușind să înscrie de 7 ori.

‘Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la FCSB. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa la câștigarea unui nou titlu, deoarece acest lucru este așteptat de toată lumea: conducere, jucători și, mai ales, suporteri’!” se arată în comunicatul emis de FCSB.


Știrea inițială, 17 februarie, ora 10:50

Andrei Miron, fundaș al cărui transfer la FCSB a fost anunțat de FANATIK încă de pe 7 ianuarie 2020, se va despărți mai repede cu o etapă de echipa lui Marius Croitoru. Cu obiectivul îndeplinit, calificarea în play-off, FC Botoșani și jucătorul au confirmat, oficial, plecarea la FCSB după meciul cu Sepsi, din runda a 25-a din Liga 1.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2.65 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Andrei Miron ajunge azi la FCSB! Poate fi titular în ultima etapă. Reacţia jucătorului

FC Botoșani a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare, scor 1-0, în penultima rundă din sezonul regulat, și s-a calificat matematic în play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după meciul de duminică, Andrei Miron, fundaș care a semnat cu FCSB la începutul anului, a anunțat că va pleca de la echipa lui Marius Croitoru.

”Astăzi (n.r. duminică, 16 februarie) se încheie o perioada de 4 ani jumătate la FC Botosani . În aceasta perioada am trăit emoții lucruri bune, rele, într-un final am reușit cu acest grup minunat sa realizam o mare performanța!!!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc în primul rând colegilor și staffului care au fost minunați!! Vă doresc mult succes în viață”, a fost mesajul postat de Miron pe pagina personală de Facebook.

Joacă Miron cu Chindia?

FCSB se află într-o criză acută pe postul de fundaș central. După plecarea lui Bozhidar Chorbadzhiyski, Bogdan Vintilă a mai rămas doar cu Iulian Cristea și Bogdan Planic pe acel post.

ADVERTISEMENT

Cum Iulian Cristea a fost eliminat în derby-ul cu Dinamo, rămâne de văzut dacă Andrei Miron va veni la FCSB direct în primul ”11” la următorul meci.

În ultima rundă a sezonului regulat, FCSB primește vizita celor de la Chindia Târgoviște, într-un meci programat în weekendul viitor.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron
  • 25 de ani are fundaşul lui FC Botoşani
  • 20 de meciuri și 2 goluri are Miron la Botoșani în acest sezon

Transferul lui Miron la FCSB, anunțat în exclusivitate de FANATIK

După ce s-a despărțit de Bozhidar Chorbadzhiyski, FCSB a rămas doar în Bogdan Planic și Iulian Cristea ca fundași centrali de meserie. În ianuarie, FANATIK anunța că problema acestui post se va rezolva prin aducerea lui Miron de la Botoșani.

Până la Miron, FCSB îl transferase doar pe Darius Olaru. Mijlocașul cumpărat în vară de la Gaz Metan Mediaş s-a alăturat lotului condus de Bogdan Argeş Vintilă după ce a evoluat la echipa de pe Târnava Mare în prima partea a campionatului.

ADVERTISEMENT
Tags: