Fotbal intern

Andrei Miron, criză de nervi după ce a fost scos din joc de Omrani: „Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”. Exclusiv

03.05.2021 | 21:19
Andrei Miron criza de nervi dupa ce a fost scos din joc de Omrani Nu mai pot din cauza ta Tu mai lovit Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Miron a fost lovit puternic de Billel Omrani în debutul primei reprize și în ciuda voinței puternice de a rămâne pe teren a fundașului FCSB-ului, acesta a fost nevoit să fie schimbat în minutul 35.

FANATIK a surprins o adevărată criză de nervi făcută de fundașul „roș-albaștrilor” pe teren la adresa lui Billel Omrani, căruia i-a spus ce durere puternică simte în urma intervenției sale.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Andrei Miron a fost schimbat în minutul 35 de către Adrian Șut, iar Toni Petrea a mai făcut o mutare tot atunci, introducându-l pe Răzvan Oaidă în locul lui Gabriel Simion.

Criza de nervi făcută de Andrei Miron la adresa lui Billel Omrani

Andrei Miron a fost accidentat de Billel Omrani, iar fundașul FCSB-ului a avut o ieșire nervoasă la adresa atacantului CFR-ului, în momentul în care primea îngrijiri medicale, urmând să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”, i-a spus Andrei Miron chinuit de durere lui Billel Omrani.

Andrei Miron a început bine partida cu CFR Cluj, fundașul adus sezonul trecut de la FC Botoșani lovind bara în startul meciului, în urma unui corner.

ADVERTISEMENT
Andrei Miron primind îngrijiri medicale
Andrei Miron primind îngrijiri medicale

FCSB a cerut cartonaș roșu pentru Andrei Burcă

FANATIK v-a prezentat în exclusivitate reacția lui Mihai Stoica după penalty-ul dictat de Radu Petrescu în minutul 17, în urma faultului comis de Andrei Burcă în careu asupra lui Florin Tănase.

În urma penalty-ului, FCSB a trecut în avantaj, tot Florin Tănase fiind fotbalistul care a transformat lovitura de la 11 metri, devenind cel mai bun marcator din istoria FCSB-ului, într-un sezon din Liga 1.

ADVERTISEMENT

„E de roșu, bă! I-a luat piciorul! Nu mai avem regulamente?”, i-a transmis Mihai Stoica lui Alexandru Deaconu, observatorul meciului dintre FCSB și CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 5,10 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT