Fotbal intern

Andrei Miron, cusut după ce Butean l-a călcat pe mână! Avea două găuri enorme. Ce se întâmplă cu fundaşul FCSB. Exclusiv

10.03.2021 | 10:36
Andrei Miron cusut dupa ce Butean la calcat pe mana Avea doua gauri enorme Ce se intampla cu fundasul FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Miron a avut mari emoţii în prima repriză a meciului FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0. FANATIK a aflat că fundaşul liderului din Liga 1 a avut nevoie de cusături după ce Mihai Butean l-a călcat pe mână în timpul partidei de duminică seară.

Minutul 24 al meciului FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0 putea să-i aducă o accidentare gravă lui Andrei Miron. În urma unui corner, executat de Octavian Popescu, fundaşul de 26 de ani a căzut în urma unui contact cu Mihai Butean, iar acesta din urmă l-a călcat, involuntar, pe palmă.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron a avut nevoie de cusături după ce Butean l-a călcat pe mână. E apt pentru următorul meci

Din informaţiile FANATIK, Andrei Miron a fost cusut luni, după ce intrarea lui Mihai Butean i-a lăsat urme puternice pe palmă. Fundaşul celor de la FCSB s-a ales cu două găuri enorme, de la crampoanele adversarului, însă a trecut cu bine peste acest moment.

Andrei Miron a primit îngrijiri medicale, pe teren, după accidentarea suferită cu Gaz Metan Mediaş

FANATIK a aflat că Andrei Miron va fi apt pentru meciul cu UTA Arad, după intervenţia de luni, şi va evolua în partida care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa a 27-a din Liga 1. De altfel, fotbalistul de 26 de ani a primit îngrijiri medicale, pe teren, imediat după ce Mihai Butean l-a călcat şi a putut să continue meciul.

ADVERTISEMENT

“Am fost călcat pe mână la un corner. Am căzut, iar Butean m-a tăiat cu gheata. Se întâmplă, e fotbal, mergem mai departe”, a spus Andrei Miron la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0.

Andrei Miron a primit îngrijiri medicale, pe teren, după accidentarea suferită cu Gaz Metan Mediaş

Cu UTA Arad revine pe teren şi Florinel Coman

Florinel Coman a ratat meciul cu Gaz Metan Mediaş, însă revine pentru FCSB în duelul cu UTA Arad. Pentru partida din etapa trecută, mijlocaşul ofensiv de 22 de ani a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

ADVERTISEMENT

Cu un sezon marcat de accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola din Europa League, Florinel Coman s-a ales şi cu un dosar penal, după ce fotbalistul a fost prins pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/oră, cu un permis auto care nu se afla în baza de date a autorităţilor din România.

FCSB, avantajată de program în ultimele etape din sezonul regulat

După meciul cu UTA Arad, FCSB se pregăteşte de derby-ul cu CFR Cluj. Cele două rivale se află la egalitate de puncte, după 26 de etape, şi se vor duela vineri, 19 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 are un mare avantaj faţă de celelalte două rivale din lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

La fel ca meciul cu CFR Cluj, derby-ul “roş-albaştrilor” cu Universitatea Craiova, programat în penultima etapă a sezonului regulat, se va disputa tot pe Arena Naţională. În ultima etapă, înainte de play-off, FCSB se va deplasa pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT