Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. A venit în Bucureşti, s-a văzut cu Becali şi urmează să semneze cu vicecampioana României. FANATIK confirmat

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Adrian Baciu   
în FCSB
08/01/2020, 13:49
Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. A venit în Bucureşti, s-a văzut cu Becali şi urmează să semneze cu vicecampioana României. FANATIK confirmat EXCLUSIV FANATIK
Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. Merge acum să semneze cu vicecampioana României. FANATIK confirmat

Gigi Becali a scăpat de criza fundașilor centrali de la FCSB.  FANATIK a aflat că, începând de miercuri, 8 ianuarie, Andrei Miron va fi noul jucător al celor de la FCSB. Fundașul moldovenilor va ajunge la București alături de impresar pentru a parafa înțelegerea.


UPDATE, 8 ianuarie, ora 13:48 / A apărut prima fotografie cu Andrei Miron, care se află în București pentru a negocia transferul la FCSB. Fostul fundaș al lui FC Botoșani  s-a întâlnit cu Gigi Becali şi s-au pus la punct detaliile afacerii şi ale contractului său. Va merge să se întâlnească cu Valeriu Argăseală pentru a semna contractul cu vicecampioana României.


UPDATE, 8 ianuarie, ora 11.00. Impresarul lui Andrei Miron, Florin Vulturar, a confirmat informaţiile oferite de FANATIK încă de ieri seară. “Da, e adevărat, urmează să avem o întâlnire cu domnul Becali și să stabilim termenii înțelegerii cu Andrei”, a spus agentul de jucători pentru gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,55 este cota pentru ”X2”. Vezi aici mai multe cote!


ŞTIREA INIŢIALĂ, 7 ianuarie, ora 20.24

Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. Miercuri va semna cu vicecampioana României

După ce s-a despărțit de Bozhidar Chorbadzhiyski, FCSB a rămas doar în Bogdan Planic și Iulia Cristea ca fundași centrali de meserie. Problema acestui post se va rezolva în orele următoare.

Din informațiile FANATIK, apărătorul central al celor de la FC Botoșani, Andrei Miron (25 de ani), va ajunge miercuri în capitală, alături de impresarul Florin Vulturar, pentru a parafa contractul cu FCSB.

Florin Vulturar este impresarul care l-a adus la FCSB și pe Olimpiu Moruțan. În iulie 2018, mijlocașul era adus de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro.

Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. Miercuri va semna cu vicecampioana României
Andrei Miron, noul fundaș central al celor de la FCSB. Miercuri va semna cu vicecampioana României
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron
  • 25 de ani are fundaşul lui FC Botoşani

Miron a spus da vicecampioanei încă din decembrie: “Clar m-aş duce la FCSB”

Andrei Miron şi-a manifestat intenţia de a semna cu FCSB în finalul anului trecut, motivând că are o vârstă şi ar putea încerca o nouă provocare: “Să vedem dacă va fi o oportunitate bună pentru mine și va veni o ofertă bună o să mă despart de Botoșani.

Am ajuns deja la o vârstă și cred că pot să fac mult mai mult. M-aș duce la o echipă unde să am oportunitatea să joc. N-aș spune nu unei oferte de la FCSB. Clar că m-aș duce la FCSB dacă va fi o ofertă bună pentru mine”, a declarat Miron.

Până la Miron, FCSB îl transferase doar pe Darius Olaru. Mijlocașul cumpărat în vară de la Gaz Metan Mediaş s-a alăturat lotului condus de Bogdan Argeş Vintilă după ce a evoluat la echipa de pe Târnava Mare în prima partea a campionatului.

Închide ×