Andrei Miron, noul transfer al FCSB, a ţinut şi cu Rapid în copilărie! Ce meci al “roş-albaştrilor” l-a făcut să plângă pe fundaş

Claudiu Ilie   
în FCSB
18/01/2020, 18:31
Andrei Miron, noul transfer al FCSB, a ţinut şi cu Rapid în copilărie! Ce meci al “roş-albaştrilor” l-a făcut să plângă pe fundaş
Andrei Miron, noul transfer al FCSB, a ţinut cu Rapid în copilărie! Ce meci al roş-albaştrilor l-a făcut să plângă pe fundaş

Noul fundaș central al celor de la FCSB, Andrei Miron, a dezvăluit într–un interviu pentru ProTV că în tinerețe acesta își împărțea afinitățiile fotbalistice între echipa din bulevardul Ghencea și rivala roș-albaștrilor, Rapid București.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


“Când eram mic ţineam şi cu Rapid şi cu Steaua”

Noul fundaş al lui Bogdan Argeş Vintilă spunea că urmărea cu interes derby-urile din faţa televizorului: “Când eram mic ţineam şi cu Rapid şi cu Steaua. Îmi plăceau foarte mult. Am simpatizat de când eram mic aceste două echipe.

Nu aveam neapărat o echipă cu care să ţin, nu ţineam doar cu una. Îmi plăcea să văd la televizor derby-urile, galerii frumoase, spectacol, a declarat Andrei Miron, pentru sursa citată.

A plâns la meciul cu Middlesbrough: “M-am ofticat tare”

Dar se pare că afinitățile sale  pentru noua sa echipă au fost mai intense, jucătorul declarând că a plâns la unul dintre meciurile Stelei:

Îmi amintesc meciul Steaua–Middlesbrough, când Steaua a fost eliminată. Am plâns, m-am ofticat tare, am trăit la maxim acel meci. Tata este stelist, deci toată familia a trăit la maxim” a declarat Miron.

Meciul la care referire Andrei Miron este cel jucat de Steaua în aprilie 2006, în semifinalele Cupei Uefa, contra celor de la Middlesbrough.

Miron va juca la FCSB din play-off!

“Roș-albaştrii” se impuneau la București, în prima manșă, cu scorul de 1–0, dar cedau în returul de pe Riverside Stadium, cu 2–4, după ce Steaua a condus cu 2–0.

Andrei Miron a ajuns la începutul acestui an la FCSB, dar acesta va evolua doar din play–off la echipa pregătită de Bogdan Argeș Vintilă.

Noul stoper al FCSB a evoluat în acest sezon în 18 partide pentru FC Botoșani, reușind să înscrie în două rânduri.

Cota de piață a fundașului, potrivit celor de la transfermarkt.com, este de 800.000 de euro.

Închide ×