Sport

Andrei Miron ratează startul sezonului! Ruptură de ligamente pentru fundaşul FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat că Andrei Miron va rata startul sezonului 2021-2022 după ce a suferit o ruptură de ligamente.
02.07.2021 | 17:02
Andrei Miron rateaza startul sezonului Ruptura de ligamente pentru fundasul FCSB Exclusiv
Andrei Miron ratează startul sezonului! Ruptură de ligamente pentru fundaşul FCSB (sursă foto: sportpicturea.eu)
ADVERTISEMENT

Lovitură grea pentru FCSB înainte de startul sezonului 2021-2022. FANATIK a aflat că Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente şi va rata primele meciuri ale “roş-albaştrilor” din stagiunea care va începe pe 15 iulie, cu meciul de la FC Botoşani.

FCSB îl pierde pe Andrei Miron pentru startul sezonului. Cât va sta pe tuşă din cauza unei rupturi de ligamente

Din informaţiile FANATIK, Andrei Miron va fi nevoit să stea pe tuşă în jur de o lună din cauza unei rupturi de ligamente. În aceste condiţii, fundaşul central va rata primele meciuri ale celor de la FCSB din Liga 1, dar şi din UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Andrei Miron îi dă peste cap planurile lui Dinu Todoran. FANATIK a anunţat în exclusivitate că perechea de fundaşi centrali pentru startul sezonului era formată din Alexandru Creţu şi Andrei Miron.

Cum Andrei Miron va sta pe bară o lună, Dinu Todoran îl va folosi pe Stipe Vucur în centrul defensivei. Fundaşul adus din liga a treia germană era considerat drept prima rezervă pe acest post, iar la antrenamente a încântat cu jocul de cap.

ADVERTISEMENT

“Miron mi-a plăcut foarte mult. A fost chiar excepțional, până s-a accidentat. Chiar eram foarte mulțumit de el, de asta am regretat. Dădea cu capul, lua fața adversarilor, era foarte activ, foarte vigilent” – Gigi Becali după accidentarea suferită de Andrei Miron în finalul sezonului trecut

Andrei Miron a ratat finalul sezonului din cauza unei accidentări

Finalul stagiunii 2020-2021 a fost dificil pentru Andrei Miron. Întâi, fundaşul central a ieşit de pe teren accidentat la remiza cu Sepsi, scor 1-1, din ultima etapă a sezonului regulat, astfel că a ratat prima partidă din play-off.

Recuperat, Andrei Miron a mai jucat patru meciuri în play-off-ul Ligii 1, acesta suferind o accidentare în egalul cu CFR Cluj, scor 1-1. Schimbat în minutul 35 al derby-ului din Gruia, fotbalistul a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

“Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”, i-a strigat Andrei Miron lui Billel Omrani. Fundaşul de 27 de ani nu a mai revenit pe teren până la finalul sezonului trecut, cel în care FCSB a pierdut din nou titlul în faţa lui CFR Cluj.

Program de foc pentru FCSB până la finalul lunii august

FCSB are ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Europa Conference League în startul sezonului. Primul adversar este Şahtior Karagandy, o echipă în faţa căreia “roş-albaştrii” pornesc cu prima şansă, însă echipa lui Dinu Todoran va face o deplasare foarte lungă pentru returul din Kazahstan.

ADVERTISEMENT

În decurs de aproape două săptămâni, FCSB se va deplasa la Botoşani, Karagandy şi Arad, ceea ce va însemna un total de 10.733 de kilometri parcurşi.

Pe lângă deplasările lungi, FCSB va juca, până la finalul lunii august, cu U Craiova, Rapid, Sepsi şi CFR Cluj, patru meciuri dificile pentru vicecampioana României. De altfel, derby-ul din Gruia va fi ultimul meci înainte ca Liga 1 să ia pauză pentru meciurile echipei naţionale în preliminariile CM 2022.

Din 22 iulie şi până pe 26 august, FCSB ar urma să joace săptămânal în UEFA Europa Conference League. Pe 19 iulie, cu trei zile înainte de prima manşă cu Şahtior Karagandy, “roş-albaştrii” îşi vor afla posibilul adversar din turul 3 preliminar.

Programul FCSB până la finalul lunii august

  • etapa 1: FC Botoșani – FCSB (17-18 iulie)
  • UECL, turul 2 preliminar: FCSB – Şahtior Karagandy (22 iulie)
  • etapa 2: FCSB – Universitatea Craiova (24-25 iulie)
  • UECL, turul 2 preliminar: Şahtior Karagandy – FCSB (29 iulie)
  • etapa 3: UTA – FCSB (31 iulie – 1 august)
  • UECL, turul 3 preliminar (5 august)
  • etapa 4: FCSB – Gaz Metan (7-8 august)
  • UECL, turul 3 preliminar (12 august)
  • etapa 5: Rapid – FCSB (14-15 august)
  • UECL, play-off (19 august)
  • etapa 6: FCSB – Sepsi (21-22 august)
  • UECL; play-off (26 august)
  • etapa 7: CFR Cluj – FCSB (28-29 august)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT