Fotbal intern

FCSB a pierdut doi oameni la Sf. Gheorghe! Miron şi Olaru, schimbaţi în prima repriză

10.04.2021 | 19:39
FCSB a pierdut doi oameni la Sf Gheorghe Miron si Olaru schimbati in prima repriza
FCSB a pierdut doi oameni la Sf. Gheorghe! Miron şi Olaru, schimbaţi în prima repriză. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pierdere importantă pentru FCSB în startul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe. Roş-albaştrii l-au pierdut pe Andrei Miron, care a ieşit accidentat în minutul 13.


UPDATE, ora 19:40. După Andrei Miron, FCSB a mai pierdut un om în prima parte a meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe. Darius Olaru s-a lovit la umăr şi nu a mai putut continua meciul. Olaru i-a lăsat locul lui Dragoş Nedelcu cu 3 minute înainte de final. FCSB schimbă din nou sistemul. Nedelcu intră fundaş central, iar Ov. Popescu urcă din nou la centrul terenului, acolo unde a început meciul.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Toni Petrea a început meciul ca din tun, Florin Tănase reuşind să înscrie după o pasă foarte bună a lui Octavian Popescu, în urma căreia căpitanul a rămas singur cu Jesus Fernandez.

Andrei Miron, schimbat rapid în minutul 13!

Era minutul 6 al meciului când Tănase a deschis scorul, iar toţi coechipierii s-au dus în terenul advers să îl felicite pentru marcarea golului. Toţi, mai puţin Andrei Miron, care era întins pe gazon în propria jumătate.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central a acuzat dureri musculare şi imediat după ce Florin Tănase a deschis scorul, Andrei Miron a plecat direct la vestiare fără a mai trece pe la banca de rezerve.

Ov. Popescu, în locul lui Miron! Oaidă a intrat la mijlocul terenului

FCSB a jucat timp de 7 minute în inferioritate până când Răzvan Oaidă a fost pregătit să intre pe teren, în minutul 13 al meciului.

ADVERTISEMENT

În locul lui Andrei Miron a fost retras Ovidiu Popescu, iar locul lipsă de la mijlocul terenului a fost luat de Răzvan Oaidă, noul intrat.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,72 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: