Sport

Andrei Miron și-a reziliat contractul cu FCSB. Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a fost prezentat deja de noua echipă. Update exclusiv

Andrei Miron și-a reziliat contractul cu FCSB, deși mai avea înțelegerea valabilă până în iarnă, însă patronul Gigi Becali nu a mai vrut să îl păstreze la echipă.
02.06.2022 | 10:05
Andrei Miron sia reziliat contractul cu FCSB Fostul fundas al rosalbastrilor a fost prezentat deja de noua echipa Update exclusiv
Unde poate ajunge Andrei Miron după ce și-a reziliat contractul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-06-2022
07:07

Andrei Miron a semnat cu Hapoel Haifa, în Israel

Andrei Miron și-a găsit repede echipă după despărțirea de FCSB, care a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Israelienii de la Hapoel Haifa au anunțat pe pagina oficială că a ajuns la un acord pentru transferul lui Miron.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hapoel Haifa FC Official Page (@hapoelhaifafc)

Sezonul precedent a fost unul modest pentru Hapoel Haifa, care a jucat în faza play-out a campionatului din Israel. A terminat pe locul 5 în play-out, din opt echipe. Ultimele două au retrogradat. 

FANATIK a aflat că Andrei Miron nu vrea să mai continue în campionatul intern și are oferte din mai multe țări din străinătate.

Unde poate ajunge Andrei Miron după ce și-a reziliat contractul cu FCSB

Andrei Miron și-a reziliat contractul cu FCSB, iar FANATIK a aflat că fundașul central are oferte din Polonia și Ungaria, având cele mai mari șanse să ajungă la Kisvarda, formație unde s-a transferat și portarul Otto Hindrich, de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Informația dezvăluită de FANATIK a fost confirmată și de Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, la TV OrangeSport.

„Acum foarte puțin timp, a semnat Miron rezilierea contractului. De ce? Ca să dau eu exclusivități acum. Termina contractul în decembrie și Gigi nu a vrut să îi prelungească deloc contractul.

ADVERTISEMENT

Vine Haruț, vine Nedelcu, există o discuție cu Nedelcu, mă voi întâlni cu el sămbătă să punem lucrurile la punct. Dacă rămâne la noi, va fi clar fundaș central.

Postul lui e de închizător, doar că noi îi avem pe Edjouma, Șut, Simion și Perianu. Singurul care poate juca și fundaș central e Nedelcu”, a spus și MM Stoica.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Andrei Miron

„Am mai mare încredere în Haruț decât în Miron și Nedelcu!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre soarta lui Dragoș Nedelcu, fotbalist cu care va purta în curând o discuție decisivă în privința viitorului său la echipă, dar și despre revenirea lui Denis Haruț de la FC Botoșani, în care are mare încredere pentru postul de fundaș central:

„Am mai mare încredere în Haruț decât în Miron și Nedelcu, eu chiar cred în Haruț. Ar trebui să mai luăm un fundaș central, nu putem merge la luptă cu doar doi fundași centrali”.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă pui să aleg un fundaș central din România și să i-l spun lui Gigi, nu i-aș recomanda niciunul. Mie îmi place Nedelcearu, care a retrogradat în Serie C.

El e dinamovist, nu știu ce e cu el, l-am zis acum că m-am gândit la el în acest moment, dar nu știu care e situația lui, el oricum nu e jucător de Serie C, asta e clar”, a mai spus MM Stoica.

„Toni Petrea rămâne! A avut o discuție cu Gigi înainte de a pleca în vacanță, se va întoarce, va semna. Vorbesc cu el despre lot, e rezolvată”, a spus managerul „roș-albaștrilor” despre viitorul lui Toni Petrea la echipă.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT