Fotbal intern

Andrei Moise, transfer de viitor în Giulești

20.07.2018 | 16:17
Andrei Moise a fost transferat de Academia Rapid în această vară

Andrei Moise, transfer de viitor în Giulești. Academia Rapid a reuşit să mai dea o lovitură de piaţa transferurilor. După ce şi-a asigurat serviciul lui Alin Cârstocea, un jucător cu experienţă, acum conducerea din Grant a bifat şi o mutare în perspectivă. Astfel, Andrei Moise şi-a pus semnătura pe un contract de joc valabil pentru următorii patru ani de zile. Moise este considerat un tânăr de mare viitor, are numai 18 ani şi poate evolua la mijloc sau în spatele vârfurilor.

Andrei Moise, transfer de viitor în Giulești

Andrei Moise și-a făcut junioratul la una dintre academiile renumite din ţară pentru acest nivel, Sportul Studenţesc. A fost apoi achiziţionat de către Concordia Chiajna, formaţie pentru care a jucat preţ de doi ani de zile. A urmat un sezon petrecut la Turnu Măgurele, pentru ca în campionatul precedent, Moise să fie o piesă grea în angrenajul unei formaţii chiar din eşalonul al treilea fotbalistic. Astfel, pentru CSM Olteniţa, Andrei Moise a marcat nu mai puţin de şase goluri şi a bifat şi cinci pase de gol.

Academia Rapid s-a despărțit însă și de un jucător greu în vestiar și cu putere de decizie. Astfel, Daniel Niculae a anunțat că din acest sezon părăsește formația și renunță la orice altă funcție. În replică, cei din conducere au comunicat că îi oferă timp de gândire atacantului o lună de zile după care vor fi nevoiți să-și caute un alt președinte.

2 transferuri a reușit până în acest moment Academia Rapid

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri