Sport

Andrei Nicolescu a anunțat trei transferuri la Dinamo, dar și o adevărată revoluție: „Pentru prima oară după mulți ani, vrem să facem asta”

Andrei Nicolescu a anunțat alte trei transferuri la Dinamo în perioada următoare. Clubul din Ștefan cel Mare se schimbă din temelii.
27.06.2024 | 23:55
Andrei Nicolescu a anuntat trei transferuri la Dinamo dar si o adevarata revolutie Pentru prima oara dupa multi ani vrem sa facem asta
Andrei Nicolescu a anunțat o adevărată revoluție la Dinamo! Ce se întâmplă la clubul din Ștefan cel Mare.
ADVERTISEMENT

Dinamo este pregătită să intre într-o nouă eră. Andrei Nicolescu, administratorul special din Ștefan cel Mare, a anunțat o adevărată revoluție a clubului antrenat de Zeljko Kopic. „Câinii” pregătesc oficializarea a trei fotbaliști, toți străini.

Andrei Nicolescu anunță o adevărată revoluție la Dinamo: „Pentru prima oară după mulți ani, vrem să construim”

Dinamo pregătește în liniște sezonul viitor în care obiectivul este calificarea în play-off, țel asumat de conducerea din Ștefan cel Mare. Având la bază o nouă filosofie, echipa antrenată de Zeljko Kopic a reluat pregătirile cu un cantonament la Brașov, iar miercuri, 26 iunie, în ziua meciului România – Slovacia (1-1), „câinii” au plecat în Slovenia.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, Dinamo s-a salvat la limită de la retrogradare, iar clubul din Ștefan cel Mare a anunțat o schimbare radicală pentru a evita o nouă astfel de situație în sezonul 2024/2025. „Ne-am asumat o revoluție în această vară la Dinamo.

Pentru prima oară după mulți ani, vrem să construim, nu doar să peticim pentru a mai supraviețui o jumătate de sezon sau unul întreg. Sper să fi fost inspirați în alegeri, iar această construcție sperăm să fie temeinică și să se vadă încă din acest an, mai ales în ceea ce îi privește pe copiii pe care i-am transferat”, a declarat Andrei Nicolescu, la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

ADVERTISEMENT

Dinamo aduce alți trei jucători: „Nu vrem să trecem prin ce am trecut în sezonul trecut”

Dinamo și-a schimbat total strategia de transferuri în această vară. „Câinii” mizează pe tineri jucători români și a acontat deja fotbaliști, precum Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău sau Raul Rotund. Capul de afiș îl reprezintă transferul lui Raul Opruț.

„Vrem să mai aducem încă trei jucători, asta pentru a stabiliza efectivul, nu vrem să trecem prin ce am trecut în sezonul trecut. Plafonul salarial este bun, același din finalul sezonului trecut. 

ADVERTISEMENT

Nu am fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă, însă a doua zi după barajul cu Csikszereda «am tăiat pisica în două». Am pus pe hârtie toate problemele, apoi am început să luăm decizii, nu puteam să continuăm așa. Este o revoluție pe toate planurile: jucători, staff, structura organizațională.

„Eu cred foarte mult în Cîrjan. Poate o să mă faceți nebun”

În momentul în care Rapid l-a transferat pe Cîrjan, am declarat că va fi cea mai bună mutare a giuleștenilor. Eu cred foarte mult în el, poate o să mă faceți nebun, însă încrederea pe care noi i-o dăm va fi răsplătită în teren.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am înțeles rapid cu el. A existat o frică. Nu voia să repete sezonul de la Rapid, însă a discutat cu Kopic și a semnat. Raul Opruț este cel mai bun fundaș stânga pe care România îl are la dispoziție”, a mai spus Andrei Nicolescu.

„Vor mai fi aduși încă trei jucători, toți străini”

Pentru a completa lotul lui Dinamo, Andrei Nicolescu a anunțat transferul altor 3 jucători, toți străini. Administratorul special din Ștefan cel Mare fie nu a avut opțiuni în România, fie variantele au fost inaccesibile.

„Revoluția nu poate fi făcută doar cu tinerii de perspectivă, trebuie să îi ajutăm. În acest sens vor mai fi aduși încă trei jucători, toți străini. Piața din România nu ne-a oferit opțiuni reale, doar unele pe care nu le puteam accesa, adică jucători de la FCSB, Rapid, CFR sau Craiova.

Jucătorii străini vor fi de o valoare certă, rolul acestora fiind de o valoare certă. Vrem să dublăm mai multe posturi. Spre sfârșitul perioadei de transferuri, s-ar putea să mai apară piste.

Mă refer la jucători care așteaptă transferuri mai bune, dar probabil să se reorienteze. Vrem să ne batem la play-off, dar nici locul șapte nu ar fi o tragedie”, au fost cuvintele lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
Oaspeți filmați în cele mai intime momente. Industria închirierilor pe termen scurt se...
Oaspeți filmați în cele mai intime momente. Industria închirierilor pe termen scurt se confruntă cu un nou fenomen
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Tânără ucisă de urs în Bucegi. Ciolacu anunţă sesiune extraordinară pentru modificarea legislaţiei:...
Tânără ucisă de urs în Bucegi. Ciolacu anunţă sesiune extraordinară pentru modificarea legislaţiei: "Nu va fi dat liber la împuşcat urşii"
Fiul cel mare al lui Ion Țiriac, apariție impecabilă la 47 de ani!...
Fiul cel mare al lui Ion Țiriac, apariție impecabilă la 47 de ani! Milionarul român, pe modelul James Bond
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
DOLIU ÎN BOXUL ROMÂNESC! A murit UN MARE CAMPION
DOLIU ÎN BOXUL ROMÂNESC! A murit UN MARE CAMPION
Ea este tânăra ucisă de urs la Bușteni. Avea tot viitorul în față....
Ea este tânăra ucisă de urs la Bușteni. Avea tot viitorul în față. Tocmai ce absolvise liceul
Noi vești cruciale pentru șoferi. Ce cale va lua ordonanța cu cântec
Noi vești cruciale pentru șoferi. Ce cale va lua ordonanța cu cântec
Semnul DIVIN trimis de Rona Hartner surorii sale. S-a întâmplat în zi sfântă....
Semnul DIVIN trimis de Rona Hartner surorii sale. S-a întâmplat în zi sfântă. ''Din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, care ne-a întrebat asta''. Continuarea te lasă fără cuvinte!
Liceul unde toți cei 23 de candidați la BAC au picat examenul. Numărul...
Liceul unde toți cei 23 de candidați la BAC au picat examenul. Numărul unităților de învățământ cu promovabilitate zero
Irina Margareta Nistor a dat verdictul! Cine este cel mai bun actor român:...
Irina Margareta Nistor a dat verdictul! Cine este cel mai bun actor român: „Ne-a adus beneficii de imagine”