Sport

Andrei Nicolescu a dezvăluit motivul incredibil pentru care jucătorii o refuză pe Dinamo: „Ni se întâmplă a doua oară în două săptămâni!”

Andrei Nicolescu face lumină în cazul transferurilor efectuate la Dinamo, administratorul special dezvăluind motivele invocate de jucătorii ofertați de „câinii roșii”.
11.07.2024 | 16:54
Andrei Nicolescu a dezvaluit motivul incredibil pentru care jucatorii o refuza pe Dinamo Ni se intampla a doua oara in doua saptamani
Andrei Nicolescu dă din casă și spune de ce nu s-au făcut mai multe transferuri. Sursă foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a „dat din casă” și a spus de ce Dinamo nu a perfectat mai multe transferuri în această perioadă, deși antrenorul Zeljko Kopic a declarat că formația din Ștefan cel Mare are nevoie de întăriri.

Andrei Nicolescu a dezvăluit motivul incredibil pentru care jucătorii o refuză pe Dinamo: „Ni se întâmplă a doua oară în două săptămâni!”

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, susține că s-a lovit deja de două refuzuri din partea unor fotbaliști din Europa de Vest, motivul invocat de jucătorii fiind unul surprinzător.

ADVERTISEMENT

,Ni se întâmplă a doua oară când un jucător agreează să vină la noi, cu impresarul, apoi soția să îi spună să nu vină în București, că nu poate să se mute în București. Încercăm să o facem să vină în București și să se convingă că este un oraș sigur, e o metropolă.

Am avut două situații similare, în decurs de două săptămâni. Sunt jucători din Europa de vest, asta a fost situația. Avem prezentări, o strategie bine pusă la punct, dar nu am reușit să convingem soțiile. Aceasta este realitatea”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit radiodinamo1948.

ADVERTISEMENT

Până la acest moment, Dinamo a transferat 7 jucători pentru sezonul ce va începe în acest weekend. ”Câinii” i-au adus pe Kennedy Boateng, Raul Opruț, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Răzvan Pașcalău, Raul Rotund  și Alexandru Roșca.

Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, vrea să evite situația de anul trecut, când „câinii roșii” s-au salvat de la retrogradare în urma barajului de menținere/promovare în Superliga României. Croatul este de părere că ar mai trebui aduși 4-5 jucători la formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Vrem să mai facem transferuri. Dorim să mai aducem câte un jucător în fiecare compartiment, în total 4-5. Suntem în contact cu câțiva, piața transferurilor este deschisă. Jucătorii analizează diferite opțiuni, am vrut să aducem jucători mai devreme, dar nu s-a putut, n-a depins numai de noi”, a spus Zeljko Kopic.

Dinamo are un start extrem de dificil în noul sezon. Echipa antrenată de Zeljko Kopic va juca în prima etapă pe terenul lui CFR Cluj, urmând ca în runda a 2-a să primească vizita formației Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se anunță încă o stagiune cu situații dificle, fanii ”cânilor” vor să fie aproape de echipă. În numai o săptămână de când au fost puse în vânzare abonamentele, s-au vândut peste 1.000 de pachete.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Doliu la Hollywood. A murit idolul unei generații
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația