Sport

Andrei Nicolescu, atac devastator după scandalul identității lui Edgar Ie: „Acest domn este cancerul spiritului dinamovist”

Andrei Nicolescu a lansat un atac devastator la adresa lui Daniel Șendre, jurnalistul care a dezvăluit că șefii lui Dinamo au suspiciuni asupra identității lui Edgar Ie.
12.05.2024 | 21:39
Andrei Nicolescu atac devastator dupa scandalul identitatii lui Edgar Ie Acest domn este cancerul spiritului dinamovist
Andrei Nicolescu a făcut lumină în cazul scandalului de la Dinamo cu Edgar Ie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a făcut lumină în scandalul de la Dinamo „Edgar Ie și fratele geamăn”. Jurnalistul Daniel Șendre a dezvăluit în urmă cu o zi că șefii clubului din Ștefan cel Mare au semne de întrebare în ceea ce privește identitatea reală a jucătorului care câștigă un salariu de 18.000 de euro pe lună la Dinamo.

Andrei Nicolescu, atac devastator după scandalul identității lui Edgar Ie: „Acest domn este cancerul spiritului dinamovist”

Andrei Nicolescu a intervenit în direct la Prima Sport 1, înainte de Dinamo – UTA Arad, și a mărturisit că nu există niciun sâmbure de adevăr în știrea despre Edgar Ie. Mai mult decât atât, administratorul special din Ștefan cel Mare l-a atacat pe Daniel Șendre.

ADVERTISEMENT

„E un atac concentrat asupra clubului Dinamo. Se pare că presa, în general sportivă, a decăzut foarte mult cu această știre. Acel domn este chiar cancerul spiritului dinamovist. Chiar vrea să dezinformeze și să ducă în derizoriu absolut clubul Dinamo.

Nu întâmplător a scos știrea cu o zi sau două înainte de meci. De asemenea, alți reporteri care se dau dinamoviști s-au făcut de râs preluând această știre și aruncând-o în presa centrală. Mi se pare foarte josnic.

ADVERTISEMENT

Nu e nici măcar o chestiune de cancan. Nu e niciun pic de adevăr. Nimeni din presă să nu ia o opinie?”, a declarat Andrei Nicolescu, la Prima Sport 1.

Andrei Nicolescu, înainte de Dinamo – UTA Arad: „Suporterii nu au cum să fie mulțumiți”

Dinamo are nevoie de victorie cu UTA Arad, dar și de un joc favorabil al rezultatelor pentru a putea scăpa din ghearele retrogradării. Înainte de startul partidei de pe „Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu a fost apostrofat de suporterii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

„Cred că ne-am pregătit mult mai bine. Suporterii sunt doar cei din Arad. Cu măsurile de securitate suplimentare am alocat un spațiu pentru diferențiere. 

Știm foarte clar că trebuie să câștigăm meciul acesta. Jucătorii trebuie să iasă de pe teren din seara asta cu capul sus. Mai departe vom vedea. Din păcate, suntem în situația asta pentru că noi nu am făcut mai mult decât trebuia să facem uneori. 

ADVERTISEMENT

Suporterii nu au cum să fie mulțumiți. Sunt mai multe situații, sunt cel puțin două porțiuni de campionat, până în 1 decembrie 2023 și după. Putem împărți în sezonul regulat și ce s-a întâmplat în play-out.

Andrei Nicolescu, anunț despre viitorul lui Zeljko Kopic: „Șansele sunt să rămână”

Au fost două momente absolut diferite. Ceva s-a întâmplat după ultimul meci cu UTA Arad, după acea victorie. Ceva ne-a afectat. Să nu vorbim acum. Șansele sunt să rămână.

Vedem mai departe ce își doresc acționarii și ce își dorește antrenorul. Sunt chestiuni pe care le vom regla săptămânile viitoare”, au fost cuvintele lui Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT