Sport

Andrei Nicolescu, mesaj clar despre noul plan de la Dinamo: „Noi nu împrumutăm clubul!”

Andrei Nicolescu a avut un mesaj clar despre noul plan de la Dinamo, explicând ce soluții are pentru ca echipa să nu aibă probleme financiare.
15.06.2023 | 22:37
Andrei Nicolescu mesaj clar despre noul plan de la Dinamo Noi nu imprumutam clubul
Andrei Nicolescu, mesaj clar despre noul plan de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al „câinilor” le-a spus fanilor că trebuie să rămână liniștiți chiar dacă planul de reorganizare nu va fi aprobat, pentru că există o propunere de modificare de plan, până când cel în derulare va ajunge la maturitate.

Andrei Nicolescu, mesaj clar despre noul plan de la Dinamo

Andrei Nicolescu a avut un mesaj clar despre noul plan de la Dinamo: „Sumele pe care Red&White le aduce în Dinamo nu sunt împrumuturi, vor fi aportate la capitalul social. Nu comparăm R&W cu ce s-a întâmplat până acum în istoria lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se întâmplă pe 19 aprobarea planului, suporterii trebuie să fie liniștiți, mai e timp să propunem o altă modificare de plan prin care să îndeplinim toate cerințele legale, deși eu cred și știu că le îndeplinește. 

Contestațiile au fost respinse, e o chestiune de interpretare doar din punctul de vedere al viabilității. Chiar și așa, vom propune o modificare de plan până când acest plan care e acum în derulare va ajunge maturitate”.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost în mai multe momente gata să vin la Dinamo, dar nu a depins de mine. Avem discuții foarte avansate cu investitori, în momentul în care se va aproba un plan, potențialul acestui brand e mult mai mare. Așteptăm aprobarea încă de anul trecut.

A fost un dezastru incredibil la Dinamo, un sat fără câini, care a generat o grămadă de probleme ascunse. Dacă ne imaginăm că cineva poate să șteargă cu buretele și să spună gata…

ADVERTISEMENT

S-ar putea întâmpla asta doar dacă dă cineva 10 milioane. Dar dacă sistemul nu se schimbă, el va genera alte găuri. Noi, care am venit și am pus umărul lângă Dinamo când era cel mai greu, credem în bani investiți cu grijă, care aduc profitabilitate, valoare, nu bani care să fie aruncați doar pentru că e necesar. 

Îmi pare rău dacă dezamăgim pe cineva, dacă unii suporteri nu mai cred în noi, dacă există rumori că nu facem ceea ce trebuie. Facem pas cu pas lucrurile, pentru ca, la un moment dat, acest club să fie foarte bine organizat și cel mai bun din România”, a mai spus Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

ADVERTISEMENT

„R&W nu va putea vinde niciodată acțiuni de la Dinamo!”

„Percepția e greșită, nu ne dorim să conducem pe banii suporterilor. Nu ăsta e scopul. Am vorbit că o să avem deschidere față de suporterul dinamovist care își dorește să facă parte din această poveste.

SeedBlink (n.r. platforma de investiții) e făcut ca o deschidere către suporterul cu un potențial financiar mai mic, dar cu emoție puternică, să se simtă și el parte din Dinamo. Nu vrem să luăm banii ca să conducem cu ei.

Sunt bani care dau o proprietate asupra unor acțiuni, el le poate vinde, tranzacționa. 10% nu înseamnă aproape nimic din componența proiectului financiar.

E doar deschiderea noastră, pe care am promis-o către suporteri, dând ceva înapoi. N-am vrut să vindem ceva virtual, fără însemnătate, ci o parte din poveste. Îmi pare rău dacă a fost interpretat greșit. E pentru cei care au o potență financiară mai mică, dar au o poveste de iubire cu Dinamo”, a continuat Andrei Nicolescu.

„R&W nu va putea vinde niciodată acțiuni de la Dinamo fără acordul celor din SPV o entitate legală prin care regulile SeedBlink sunt că fiecare poate gestiona și tranzacționa partea lui.

SeedBlink creează o entitate care va fi acționar R&W. Cei care investesc în SeedBlink se organizează acolo, vor avea un reprezentat în Adunarea Generală R&W”, a mai spus Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT