Sport

Andrei Nicolescu a dat lovitura verii! Florentin Petre a semnat cu Dinamo. Exclusiv

Andrei Nicolescu pregătește o mega-lovitură la Dinamo. FANATIK a aflat că mijlocașul simbol al "câinilor", Florentin Petre, va fi secundul lui Zeljko Kopic.
12.06.2024 | 15:09
Andrei Nicolescu a dat lovitura verii Florentin Petre a semnat cu Dinamo Exclusiv
Anamaria Prodan, Andrei Nicolescu şi Florentin Petre
ADVERTISEMENT

Cei de la Dinamo s-au reunit în cursul zilei de luni sub comanda lui Zeljko Kopic. Toţi cei trei “secunzi” ai croatului din stagiunea trecută au plecat de la club: Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag, iar Andrei Nicolescu pregăteşte marea lovitură pe acel post.

UPDATE: Florentin Petre a semnat cu Dinamo!

FANATIK a aflat că Florentin Petre a semnat cu Dinamo în cursul zilei de miercuri. Astfel, legendarul mijlocaş al “câinilor” se întoarce acasă şi va fi antrenorul secund al lui Zeljko Kopic. Anamaria Prodan l-a asistat pe Florentin Petre la semnarea contractului în calitate de impresar.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Florentin Petre a parafat un contract valabil doi ani. În sezonul precedent a reuşit o performanţă remarcabilă cu Unirea Ungheni, pe care a reuşit să o promoveze în liga secundă.

Zeljko Kopic, Anamaria Prodan şi Florentin Petre
Zeljko Kopic, Anamaria Prodan şi Florentin Petre

O legendă vine pe banca tehnică: “Dinamo nu se refuză!”

Din informaţiile FANATIK, administratorul special al clubului l-a ofertat pe Florentin Petre pentru postul de antrenor secund la Dinamo. Mijlocaşul de legendă al “câinilor” este la un pas de revenirea în Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre este expert FANATIK SUPERLIGA, iar de fiecare dată când a fost chestionat în interviuri despre o eventuală întoarcere la Dinamo răspunsul a fost acelaşi: “Dinamo nu se refuză!”.

A promovat cu Unirea Ungheni în liga secundă!

Oferta de la Dinamo a venit, iar, din informaţiile noastre, actele ar putea fi parafate în următoarele zile. Astfel, după 9 ani, Florentin Petre se va întoarce la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

În sezonul recent încheiat, Florentin Petre a antrenat Unirea Ungheni. Tehnicianul a reuşit o performanţă remarcabilă cu echipa din judeţul Mureş, promovara în liga secundă, după barajul câştigat cu Gloria Bistriţa.

Acum, pentru mijlocaşul simbol al “câinilor” urmează o nouă provocare, acasă la Dinamo. Din lotul lui Kopic mai fac parte: Alessandro Caparco (antrenor cu portarii), Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea (preparatori fizici) şi Haj Kanameh Talal (medic).

ADVERTISEMENT

Dinamo a angajat şi un nutriţionist spaniol!

Şi la nivelul staff-ului medical de la Dinamo au intervenit modificări. Maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu au revenit la club, fiind angajat şi un nutriţionist spaniol: Javier Rodriguez Rocinau.

În cursul zilei de luni, 15 jucători au făcut vizita medicală la Dinamo. Andrei Nicolescu a anunţat că echipa va bifa trei transferuri în această săptămână, aşteptările fiind de a forma o echipă competitivă pentru viitorul sezon:

”Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe”, a spus oficialul pentru iamsport.ro.

  • 48 de ani are Florentin Petre
  • 1990 e anul în care Florentin Petre a ajuns la Dinamo
ADVERTISEMENT