Sport

Andrei Nicolescu, vești despre noi transferuri la Dinamo: ”Ne trebuie repede 2-3 dubluri”

Dinamo nu vrea să mai treacă prin emoțiile din sezonul precedent, dar Andrei Nicolescu este conștient că pentru acest lucru mai trebuie făcute câteva transferuri.
07.07.2024 | 22:15
Andrei Nicolescu vesti despre noi transferuri la Dinamo Ne trebuie repede 23 dubluri
Dinamo nu vrea să mai treacă prin emoțiile din sezonul precedent, dar Andrei Nicolescu este conștient că pentru acest lucru mai trebuie făcute câteva transferuri
ADVERTISEMENT

După ce ”câinii” au încheiat stagiul de pregătire din Slovenia, antrenorul Zeljko Kopic a făcut o analiză a lotului pe care îl are în acest moment la dispoziție și a precizat că mai are nevoie de întăriri.

Ce transferuri mai pregătește Andrei Nicolescu la Dinamo

De acest lucru este conștient și administratorul special al lui Dinamo, care a dezvăluit faptul că încă se mai lucrează la capitolul transferuri. Andrei Nicolescu a recunoscut și faptul că anumite mutări nu au putut fi rezolvate.

ADVERTISEMENT

”Sunt nenumărate discuții, câteodată lucrurile nu ies. Știm foarte clar că ne trebuie repede 2-3 dubluri, căutăm să acoperim aceste eventuale deficiențe. E și greu de dat o explicație din punct de vedere tehnic.

M-am cum să vă spun că am negociat cu cineva, după ce a fost de acord s-a răzgândit și alte chestii. Nu are rost să intru în detalii pentru că nu ne fac bine nici nouă, nimănui. Încercăm să găsim cât mai repede soluțiile potrivite.

ADVERTISEMENT

Cel mai important este să găsim ceea ce ne trebuie nouă acum. Nu neapărat să transferăm pentru a mai bifa încă un transfer”, a declarat Nicolescu în emisiunea ”Totul pentru Dinamo”.

Dinamo, start dificil de sezon

Până la acest moment, Dinamo a transferat 7 jucători pentru sezonul ce va începe săptămâna viitoare. ”Câinii” i-au adus pe Kennedy Boateng, Raul Opruț, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Răzvan Pașcalău, Raul Rotund  și Alexandru Roșca.

ADVERTISEMENT

În schimb, ”roș-albii” au renunțat la o parte din jucătorii crescuți în propria academie. Printre cei care au plecat definitiv sunt Ricardo Grigore, Valentin Borcea și Deniz Giafer, iar Denis Oncescu a fost împrumutat la FC Argeș.

Dinamo are un start extrem de dificil în noul sezon. Trupa lui Zeljko Kopic va juca în prima etapă pe terenul lui CFR Cluj, urmând ca în runda a 2-a să primească vizita formației Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se anunță încă o stagiune cu probleme, fanii ”cânilor” vor să fie aproape de echipă. În numai o săptămână de când au fost puse în vânzare abonamentele, s-au și vândut peste 1.000 de pachete.

ADVERTISEMENT