Sporturi

Un consilier MTS râde de Simona Halep: „Asta mică, pufoasă, a trimis-o acasă”. Foto

30.08.2019 | 01:55
Un consilier MTS rade de Simona Halep Asta mica pufoasa a trimiso acasa Foto

Simona Halep a suferit o înfrângere surprinzătoare în turul 2 al US Open în fața americancei Taylor Townsend, scor 6-2, 3-6, 6-7 (4). Halep a avut o minge de meci, pe care nu a reușit să o fructifice. În schimb și Townsend a servit pentru meci, dar nu a reușit să încheie partida în fața Simonei Halep decât abia în tiebreak. Înfrângerea Simonei Halep, cuplată cu meciul pierdut de FCSB în compania Vitoriei Guimaraes, a reprezentat motiv de glumă pentru Andrei Nourescu, fost jurnalist sportiv și actual consilier al Ministerului Tineretului și Sportului.

Consilierul MTS Andrei Nourescu râde de Simona Halep după înfrângerea cu Townsend

Într-o postare publicată în miezul nopții pe facebook, Nourescu a făcut o comparație între înfrângerea suferită de Simona Halep și cea încasată de FCSB în playoff-ul Europa League, comparație inspirată de la comentatorul TVR, Emil Hossu – Longin: „Ce să mai zici? Asta mică pufoasă a trimis-o pe Halep acasă, iar pescarii ăia au făcut la fel cu fcsb… #trist Și vorba lui Emil, Halep a jucat mai prost chiar decât fcsb”.

Interesant este că pentru a-și întări punctul de vedere, Nourescu a folosit o poză cu Taylor Townsend care datează din 2016, de la Roland Garros. De atunci, sportiva americană a pierdut mai multe kilograme și a ajuns într-o formă fizică destul de bună, din moment ce a putut rezista Simonei Halep, o jucătoare recunoscută pentru pregătirea sa fizică foarte bună. Interesant este și că Nourescu a făcut parte din echipa care a așteptat-o pe Halep pe Aeroportul din Otopeni când a prezentat trofeul de la Wimbledon. (VEZI GALERIE FOTO)

Andrei Nourescu a comentat înfrângerea Simonei Halep în compania lui Talyor Townsend
Andrei Nourescu a comentat înfrângerea Simonei Halep în compania lui Talyor Townsend. Sursa foto: captură facebook

Cifrele „pufoasei” Townsend în duelul cu Simona Halep

De altfel, Townsend a reușit un meci realmente spectaculos împotriva Simonei Halep. Sportiva de 23 de ani a adunat 39 de mingi câștigătoare, față de 23 ale Simonei, a avut și 42 de erori neforțate (Halep 23), dar a jucat un tenis extrem de ofensiv. Taylor a venit de nu mai puțin de 106 ori la fileu, câștigând 64 dintre aceste dueluri. O cifră care aduce aminte de legendarul Pete Sampras, cel care s-a remarcat prin acest procedeu.

Astfel, Townsend se califică în turul trei, unde va juca împotriva Soranei Cârstea. Asta după ce sportiva română a trecut de Bolsova Zaidonov, tot în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.