Sporturi

Andrei Pavel a explicat de ce a plecat din echipa Simonei Halep: “Am rămas prieteni”

Autor: Irina Aldea | 25.09.2018 | 15:50
Andrei Pavel a explicat de ce a plecat din echipa Simonei Halep

Andrei Pavel a explicat de ce a plecat din echipa Simonei Halep.  “Cneazul”, aşa cum i se spune fostului tenismen, a explicat în cadrul unei conferinţe de presă de la Stejarii Country Club care au fost cauzele pentru care a părăsit echipa liderului mondial din WTA. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

“Nu am vrut să se scrie, nu voiam să dăm declaraţii. Eu am avut contract cu ea pe un sezon. S-a terminat colaborarea. Acesta este principalul motiv. Eu eram secundul lui Cahill. Am rămas prieteni şi, dacă mă întreabă ceva, o ajut cu mare plăcere. Nu au fost alte motive la mijloc”, a declarat Andrei Pavel. Simona Halep se află la Wuhan, acolo unde este principala favorită şi va intra în concurs direct în turul secund, împotriva Dominikăi Cibulkova, locul 31 WTA.

Andrei Pavel a vorbit despre plecarea din echipa liderului mondial din WTA. Noi obiective

După despărţirea de românca din fruntea clasamentului mondial, Andrei Pavel colaborează cu Marius Copil, pe care speră să-l ducă până în Top 50 ATP. Copil ocupă actualemnte locul 88 ATP. “Colaborarea cu Marius sper să fie una bună. Ne-am stabilit ca obiectiv intrarea în Top 50 şi sper ca acest lucru să se petreacă în sezonul viitor. E frumos să colaborez cu doi oameni care m-au avut ca idol, acum ei sunt idolii mei. E uşor să colaborez cu ei pentru că sunt profesionisti adevăraţi”, a mai spus Andrei Pavel.

Andrei Pavel a făcut parte din echipa tehnică a Simonei Halep când aceasta a ajuns pentru prima dată numărul 1 mondial. Se întâmpla în luna octombrie a anului trecut, când Halep a trecut de Ostapenko la Beijing. Marius Copil s-a despărțit în urmă cu puțin timp de antrenorul său, Andrei Mlendea, alături de care a reușit cea mai bună clasare din carieră, locul 73. Andrei Pavel a fost cooptat în staff-ul tehnic al Simonei Halep în 2017, după ultimul turneu de Grand Slam al anului. Pavel a ajutat-o deseori pe Simona în cadrul turneelor la care australianul Cahill a lipsit. Acesta şi-a câştigat pe merit o poziţie solidă în staff-ul tehnic al liderului mondial. Darren Cahill l-a lăudat pe Andrei Pavel pentru munca depusă în perioada premergătoare turneului de la Madrid, vreme în care tehnicianul de la Antipozi a lipsit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!