Simona Halep

Andrei Pavel ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep, după despărțirea de Van Cleemput

17.02.2019 | 17:40
Andrei Pavel ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep, după despărțirea de Van Cleemput
Andrei Pavel ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep?

Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput! Anunțul a fost făcut duminică după-amiază, prin intermediul site-ului WTA Insider. Sportiva română caută acum un nou antrenor și prima dintre opțiuni ar putea fi chiar Andrei Pavel!

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a declarat Simona Halep, cu privire la antrenorul belgian. Halep începuse colaborarea cu Van Cleemput după turneul de la Australian Open. Simona a avut o perioadă de mai mulți ani în care a colaborat excelent cu Darren Cahill, cu care a rămas în relații foarte bune.

Andrei Pavel, aproape de o nouă colaborare cu Simona Halep?

Simona Halep și Andrei Pavel au mai colaborat în cadrul mai multor turnee în sezonul precedent, când fostul tenismen român era în staff-ul Simonei, alături de Darren Cahill. Pavel s-a despărțit însă de Halep după ce a acceptat o colaborare cu Marius Copil, în august 2018. Cei doi au încetat însă colaboarea chiar în urmă cu 24 de ore. Marius Copil a fost cel care a anunțat că s-au despărțit. „Aş vrea să anunţ că în această săptămână am încetat colaborarea cu Andrei Pavel. Am învăţat multe în perioada în care am lucrat împreună, nivelul jocului meu a crescut şi am făcut împreună un rezultat excepţional, dar în acest moment am decis amândoi că e mai bine să ne oprim. Îi mulţumesc că a fost lângă mine şi a încercat să-mi transmită toate lucrurile pe care el le-a acumulat de-a lungul timpului. Mulţumesc, Andrei!”, a scris Marius Copil pe Facebook.

În momentul în care a început colaborarea cu Pavel, Marius Copil se afla pe locul 91 ATP. În acest moment, sportivul român a urcat până pe locul 56, cea mai bună clasare din carieră.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri