Sporturi

Andrei Pavel, antrenorul unei rivale a Simonei Halep? Cum a fost surprins românul la Indian Wells. FOTO

06.03.2019 | 18:26
Andrei Pavel antrenorul unei rivale a Simonei Halep Cum a fost surprins romanul la Indian Wells FOTO

Săptămâna aceasta ia startul turneul de la Indian Wells, la care Simona Halep va participa. Dacă sportiva noastră nu și-a găsit deocamdată un nou antrenor, Andrei Pavel se pare că a trecut la treabă și a început o nouă colaborare.

Andrei Pavel, antrenorul unei rivale a Simonei Halep?

FANATIK l-a surprins pe Andrei Pavel în cursul zilei de miercuri la antrenamentul Mariei Sakkari, sportivă în vârstă de 23 de ani, clasată pe locul 41 WTA. Sportiva din Grecia va debuta în primul tur de la Indian Wells împotriva Christinei McHale, venită din calificări.

Pavel va încerca astfel să o ajute pe Sakkari să câștige primul său titlu WTA din carieră, elena având până acum doar o finală pierdută la San Jose anul trecut în fața Mihaelei Buzărnescu. Sakkari nu a avut parte de o tragere la sorți deloc favorabilă la Indian Wells, dacă trece de McHale, în turul următor o poate întâlni pe Anastasia Pavliuchenkova. Totodată, Sakkari a fost repartizată pe partea de tablou a Petrei Kvitova.

Pavel si Sakkari par sa fi inceput cu dreptul colaborarea
Pavel si Sakkari par sa fi inceput cu dreptul colaborarea

Maria Sakkari are nu mai puțin de 17 finale ITF disputate, însă zece dintre ele le-a pierdut. Are două victorii cu adversare din TOP 10 WTA. În 2017 o învingea pe Caroline Wozniacki la Wuhan, iar anul trecut trecea de Karolina Pliskova la Roma. Sakkari a fost pregătită în ultima vreme de trei antrenori: Thomas Johansson, Mark Petchey și Tom Hill.

Despre Simona Halep s-a scris recent că ar putea începe colaborarea cu Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka. Antrenorul în vârstă de 34 de ani a luat-o pe Osaka de pe locul 67 mondial și a adus până pe primul loc, japoneza luându-i locul chiar Simonei Halep. În plus, sub comanda lui Bajin, Osaka a devenit una dintre cele zece jucătoare din istorie care câștigă consecutiv US Open și Australian Open. Simona Halep intră în turul II la Indian Wells.