Fotbal international

Andrei Pavel are încredere în Halep: “Are prima şansă la Singapore”

Simona Halep este noul lider mondial în ierarhia WTA şi va aborda ultimul turneu din acest an în această postură. Turneul Campioanelor se desfăşoară între 22 şi 29 octombrie la Singapore şi...
09.10.2017 | 16:20
Andrei Pavel are incredere in Halep Are prima sansa la Singapore
ADVERTISEMENT

Simona Halep este noul lider mondial în ierarhia WTA şi va aborda ultimul turneu din acest an în această postură. Turneul Campioanelor se desfăşoară între 22 şi 29 octombrie la Singapore şi va aduna la start cele mai bune 8 jucătoare din lume. Andrei Pavel este în staff-ul Simonei după US Open şi spune că are mare încredere în campioana noastră la ultima competiţie a anului.

Pavel i-a fost alături în circuitul chinezesc Simonei Halep, în turneele de la Wuhan şi Beijing, iar la Singapore campioana noastră îi va avea alături şi pe Andrei Pavel şi pe Darren Cahill. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Andrei Pavel: “Nu a fost o înfrângere uşoară la Wuhan” 

“Au fost câteva săptămâni de vis, mai ales ultima săptămână şi e o bucurie enormă. Am avut două evenimente în ultimii doi ani superbe, cu medalie la Jocurile Olimpice şi acum cu Simona nr. 1. Mă bucur să fiu alături de aceste persoane speciale şi sperăm să continuăm. A fost şi chestia de şansă. Echipa Simonei, cu Darren (Cahill – n.r.), Teo (Cercel), Ştefan (Şodolescu), mama Simonei, a făcut treabă foarte bună. Noi am început după US Open, ne-am antrenat, e vorba şi de şansă, dar tot meritul este al Simonei.

Acum, eu sper că am ajutat cu anumite lucruri, mă bucură chestia asta, dar tot meritul a fost al ei. Ea are un joc complet şi urmează Turneul Campioanelor de la Singapore. Dacă joacă cum a jucat acum, mai ales că merge acolo ca nr. 1, are prima şansă şi cel mai important e să rămână cu picioarele pe pământ. Să se bucure de a fi nr. 1, dar în acelaşi timp să stea cu picioarele pe pământ şi să vadă lucrul ăsta ca o fericire, câtă muncă a depus pentru a ajunge nr. 1 şi aşa are şansa să rămână cât mai mult”, a declarat Pavel la revenirea în ţară.

ADVERTISEMENT

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a vorbit şi despre cât de motivată a mers Simona Halep la Beijing: “Am mers la primul concurs, la Wuhan, şi a pierdut în primul tur. Nu a fost o înfrângere uşoară, dar ne-am înţeles foarte bine, iar a doua zi eram pe terenul de tenis. Chiar de la ea a venit motivaţia şi cheful, şi trebuie să vină de la ea. Am început cu un meci foarte dificil la Beijing, 6-3 în decisiv, apoi încrederea a fost acolo, ea e o jucătoare extraordinară şi apoi meciul cu Şarapova, la care a pierdut de 7 ori.

Fiecare meci a avut în sine presiunea lui şi mă bucur că a reuşit să controleze foarte bine această presiune. E greu să explic acel moment, ne-am bucurat cu toţii enorm. Sentimentele sunt foarte puternice, acum mă bucur foarte mult pentru cei cu care lucrez, cum a fost cu Simona. E o chestie absolut incredibilă, e euforie acea enormă de reuşită”.

ADVERTISEMENT
Tags: