ADVERTISEMENT
Simona Halep

Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open: ”Serviciul va fi foarte important pentru ambele”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 29.01.2020 | 12:51
Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep - Garbine Muguruza de la Australian Open: ”Serviciul va fi foarte important pentru ambele”
Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep - Garbine Muguruza din semifinale de la Australian Open 2020

Fostul tenismen Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza din semifinale de la Australian Open 2020.

ADVERTISEMENT

Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open: ”Nu cred că va încerca să aibă schimburi lungi”

”Nu am văzut cum joacă Muguruza, dar dacă Simona joacă așa ca în meciul cu Anett Kontaveit, e favorită de departe. Muguruza, fiind înaltă și în forță, va încerca să termine repede punctele”, a spus Andrei Pavel despre duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open.

”Nu cred că va încerca să aibă schimburi lungi. Dacă face asta nu o văd bine. Cred că serviciul va fi foarte important pentru ambele. Și Simona, și Muguruza, la returul pe al doilea serviciu, vor încerca să obțină avantaje”, a declarat Pavel pentru gsp.ro.

”Dacă punctul e lung, Simona e favorită”

”E important să aibă procentaj mare la primul serviciul. Cine face asta, va câștiga meciul. Faptul că Simona nu a pierdut niciun set îi va aduce încredere. Va intra ca favorită. Când simte bine mingea, Simonei nu-i trebuie mult antrenament. E bine că nu a jucat așa mult”, a mai afirmat el.

ADVERTISEMENT

”Muguruza e înaltă, ar fi avantajată dacă termină punctele repede. Doar așa poate câștiga. Dacă punctul e lung, Simona e favorită”, a precizat Andrei Pavel în încheiere.

Muguruza, avantaj în directele cu Halep

Halep a învins-o pe Kontaveit, scor 6-1, 6-1, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open. Românca, care nu a mai pierdut o semifinală de Grand Slam de cinci ani, o va întâlni la Melbourne pe Garbine Muguruza. Partida a fost progrmată pentru joi dimineață, nu înainte de ora 06:30.

Muguruza o conduce pe Simona Halep la meciurile directe, scor 3-2, și se anunță o adversară redutabilă. Deşi a avut un 2019 modest, dovadă că a ieşit din zona capilor de serie de la Australian Open 2020, jucătoarea din Spania pare că şi-a regăsit forma care i-a adus două titluri de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Analiză detaliată a Muguruzei

Pe tabloul feminin de la Australian Open 2020, Simona Halep nu a avut deloc emoţii, iar duelul câştigat cu Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, a intrat în topul celor mai rapide meciuri de la actuala ediţie a turneului. Românca a obţinut calificarea în semifinale după 53 de minute şi ocupă locul 4 în acest clasament.

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a analizat-o pe Garbine Muguruza înaintea semifinalei de la Australian Open 2020 și pune revenirea spectaculoasă a sportivei din Spania pe seama reluării colaborării cu antrenoarea Conchita Martinez.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!