Simona Halep

Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open: ”Serviciul va fi foarte important pentru ambele”

29.01.2020 | 12:51
Andrei Pavel stie unde se va decide duelul Simona Halep  Garbine Muguruza de la Australian Open Serviciul va fi foarte important pentru ambele
ADVERTISEMENT

Fostul tenismen Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza din semifinale de la Australian Open 2020.

Andrei Pavel știe unde se va decide duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open: ”Nu cred că va încerca să aibă schimburi lungi”

”Nu am văzut cum joacă Muguruza, dar dacă Simona joacă așa ca în meciul cu Anett Kontaveit, e favorită de departe. Muguruza, fiind înaltă și în forță, va încerca să termine repede punctele”, a spus Andrei Pavel despre duelul Simona Halep – Garbine Muguruza de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că va încerca să aibă schimburi lungi. Dacă face asta nu o văd bine. Cred că serviciul va fi foarte important pentru ambele. Și Simona, și Muguruza, la returul pe al doilea serviciu, vor încerca să obțină avantaje”, a declarat Pavel pentru gsp.ro.

”Dacă punctul e lung, Simona e favorită”

”E important să aibă procentaj mare la primul serviciul. Cine face asta, va câștiga meciul. Faptul că Simona nu a pierdut niciun set îi va aduce încredere. Va intra ca favorită. Când simte bine mingea, Simonei nu-i trebuie mult antrenament. E bine că nu a jucat așa mult”, a mai afirmat el.

ADVERTISEMENT

”Muguruza e înaltă, ar fi avantajată dacă termină punctele repede. Doar așa poate câștiga. Dacă punctul e lung, Simona e favorită”, a precizat Andrei Pavel în încheiere.

Muguruza, avantaj în directele cu Halep

Halep a învins-o pe Kontaveit, scor 6-1, 6-1, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open. Românca, care nu a mai pierdut o semifinală de Grand Slam de cinci ani, o va întâlni la Melbourne pe Garbine Muguruza. Partida a fost progrmată pentru joi dimineață, nu înainte de ora 06:30.

ADVERTISEMENT

Muguruza o conduce pe Simona Halep la meciurile directe, scor 3-2, și se anunță o adversară redutabilă. Deşi a avut un 2019 modest, dovadă că a ieşit din zona capilor de serie de la Australian Open 2020, jucătoarea din Spania pare că şi-a regăsit forma care i-a adus două titluri de Grand Slam.

Analiză detaliată a Muguruzei

Pe tabloul feminin de la Australian Open 2020, Simona Halep nu a avut deloc emoţii, iar duelul câştigat cu Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, a intrat în topul celor mai rapide meciuri de la actuala ediţie a turneului. Românca a obţinut calificarea în semifinale după 53 de minute şi ocupă locul 4 în acest clasament.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a analizat-o pe Garbine Muguruza înaintea semifinalei de la Australian Open 2020 și pune revenirea spectaculoasă a sportivei din Spania pe seama reluării colaborării cu antrenoarea Conchita Martinez.

ADVERTISEMENT