Carousel hot news

Mircea Rednic insistă pentru un jucător pe care l-a vrut şi la Dinamo

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Royal Excel Mouscron, vrea să întărească echipa din Belgia cu un fotbalist cu 90 de prezenţe în prima ligă din România. După ce fostul antrenor a lui...
Autor: Iuliana Spirache | 23.07.2017 | 10:00
Mircea Rednic insistă pentru un jucător pe care l-a vrut şi la Dinamo

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Royal Excel Mouscron, vrea să întărească echipa din Belgia cu un fotbalist cu 90 de prezenţe în prima ligă din România. După ce fostul antrenor a lui Dinamo nu a reuşit să-l păstreze pe Cristi Manea, care a fost împrumutat de ciprioţii de la Apollon Limassol la CFR Cluj, acesta vrea să-l transfere pe Andrei Peteleu.

Mircea Rednic vrea să îşi acopere postul de fundaş dreapta cu Andrei Peteleu, jucător pe care l-a dorit şi în perioada când antrena FC Dinamo Bucureşti. Cei doi au mai colaborat şi în 2015, la Petrolul, în al doilea mandat al “Puriului” la Poloieşti.

Andrei Peteleu avea contract cu CFR până în 2019

Andrei Peteleu, la un pas de Belgia, E dorit de Mircea Rednic

Andrei Peteleu a fost trecut pe lista plecărilor de CFR Cluj, după venirea lui Dan Petrescu la formaţia din Gruia. Fundaşul dreapta este coatat la 450.000 de euro de site-urile de specialitate şi mai avea contract cu gruparea ardeleană până în 2019.

Andrei Peteleu s-a născut la Bistriţa, pe 20 august  1992, iar pe parcursul carierei a mai evoluat pentru echipe precum Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Săgeata Năvodari şi Petrolul Ploieşti.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!