ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Andrei Peteleu şi-a găsit echipă! Dorit de Dinamo, fostul fundaş al lui CFR Cluj a semnat cu Şerif Tiraspol

Autor: Marian Popovici | 01.02.2020 | 09:30
Andrei Peteleu şi-a găsit echipă! Dorit de Dinamo, fostul fundaş al lui CFR Cluj a semnat cu Şerif Tiraspol
Andrei Peteleu şi-a găsit echipă! Dorit de Dinamo, fostul fundaş al lui CFR Cluj a semnat cu Şerif Tiraspol

Andrei Peteleu a fost pus pe liber în această iarnă de CFR Cluj. Dublu campion cu ardelenii, fundaşul dreapta a negociat cu mai multe echipe în această iarnă, printre care se număra şi Dinamo. Însă Peteleu a ales să joace la Şerif Tiraspol, fiind deja prezentat la echipa moldoveană.

ADVERTISEMENT

Andrei Peteleu şi-a găsit echipă! Fundaşul dreapta va evolua la Şerif Tiraspol

Peteleu a ajuns la CFR Cluj în 2016, fiind adus gratis de la Petrolul Ploieşti. Fundaşul dreapta în vârstă de 27 de ani a câştigat două titluri de campion în Casa Pariurilor Liga 1 şi o Supercupă cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a făcut curăţenie în lotul ardelenilor în această iarnă. Doi jucători de pe postul de fundaş dreapta au dispărut: Andrei Peteleu şi Mihai Butean. A fost adus Cristi Manea de la FCSB, care îi va face concurenţă lui Mateo Susic. Pe acel post poate să evolueze şi Denis Ciobotariu, adus în această iarnă de la Dinamo.

Dinamo s-a interesat atât de Andrei Peteleu, cât şi de Mihai Butean după ce l-au cedat pe Ciobi la campioana României. Butean nu a vrut să meargă la “câini”, acolo unde perspectivele sunt de play-out în acest moment, în timp ce Peteleu ar fi cerut acelaşi salariu de 12.000 de euro lunar, ca şi la CFR Cluj, lucru cu care oficialii lui Dinamo nu au fost de acord.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a despărţit în această iarnă de 10 jucători!

Pe 18 ianuarie, CFR Cluj anunţa într-un comunicat despărţirea de Cosmin Vâtcă şi Andrei Peteleu: “Clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor cu jucătorii Cosmin Vâtcă și Andrei Peteleu.

Vâtcă a evoluat în tricoul echipei noastre între 2014 și 2018, iar după un sezon petrecut la FC Voluntari, goalkeeper-ul a revenit în Gruia. În această perioadă, Vâtcă a câștigat de două ori titlul cu CFR Cluj, o dată Cupa României și o dată Supercupa.

Andrei Peteleu a sosit în Gruia în iulie 2016 de la Petrolul Ploiești și a bifat în total 62 de partide pentru CFR Cluj. Fundașul de 27 de ani și-a trecut în palmares două titluri și o Supercupă.

ADVERTISEMENT

Mulțumim, Cosmin Vâtcă și Andrei Peteleu pentru munca depusă în tricoul “alb-vișiniu” și multă baftă mai departe în carieră”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

CFR Cluj s-a despărţit în această iarnă de mai mulţi jucători printre care: Cosmin Vâtcă, Jesus Fernandez, Andrei Peteleu, Adam Lang, Mihai Butean, Andrei Mureşan, Alex Paşcanu, Sebastian Mailat, Emmanuel Culio şi Răzvan Horj.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol în 62 de meciuri a jucat Peteleu
  • 27 de ani are fundaşul dreapta

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!