Fotbal intern

Căpitanul a semnat cu FCU. “Sunt al Craiovei pe viaţă!”

Conducerea formaţiei FC Universitatea Craiova lucrează intens în aceste zile după ce la începutul săptămânii echipa s-a reunit şi a început antrenamentele în vederea pregătirii...
20.07.2017 | 10:45
Capitanul a semnat cu FCU Sunt al Craiovei pe viata

Conducerea formaţiei FC Universitatea Craiova lucrează intens în aceste zile după ce la începutul săptămânii echipa s-a reunit şi a început antrenamentele în vederea pregătirii participării în Liga 4.

Astfel că, şefii lui FC U, după ce au perfectat şi două meciuri amicale, în compania LPS Slatina şi Horezu, au început să semneze şi contracte de joc cu noii fotbalişti. Primul care a semnat cu alb-albaştrii a fost cel care o să fie căpitanul de echipă, Andrei Preda.

Andrei Preda: “Îmi doresc să ajungem din nou în Liga 1”

Ce poreclit “Gogoaşă”, de către suporterii din Peluza Sud 97, a declarat pentru FANATIK,RO ce a simţit în momentul în care a semnat contractul cu FC Universitatea Craiova, dar care este şi unul dintre regretele sale.

Am fost foarte bucuros în momentul în care am semnat cu Ştiinţa. Pe cât am semnat? Să scrieţi acolo că am semnat pe viaţă cu Craiova. Pe viaţă sunt fotbalistul acestei echipe. Avem condiţii de nivelul Ligii 1, iar băieţii din echipă sunt mulţumiţi. Eu sper că o să fie bine în continuare deoarece visul meu este să ducem FC Universitatea Craiova din nou în Liga 1.

Eu am făcut multe pentru Craiova, iar după incidentul ala cu Silvian Cristescu şi Pleşan din 2013 am avut mult de pierdut pe plan profesional. Pe unde mă duceam simţeam că lumea se uita ciudat la mine. Însă acum sunt gata de un nou început în cariera mea şi vreau să îi mulţumesc avocatului Dan Idita pentru tot ce a făcut pentru mine în aceşti ani în care FC U nu a activat în fotbal. Îi mulţumesc că m-a ajutat să îmi găsesc mai mereu o echipă unde să joc până când a revenit Ştiinţa adevărată.

Vreau să vă mai zic că sunt bucuros că Peluza Sud 97 este alături de noi. Această galerie este cea mai frumoasă din ţară şi ştiu bine ce vă spun. O să vedeţi cât o să conteze pe stadioane suporterii adevăratei Universitatea Craiova”, a încheiat Preda.