Sport

Andrei Preda „Gogoașă” ar fi fost arestat în Canada! Ce acuzații i se aduc fostului lider de galerie al lui FC U Craiova

Andrei Preda „Gogoașă”, fostul portar și lider de galerie de la FC U Craiova, ar fi fost arestat în Canada pentru furt și escrocherie.
21.06.2024 | 18:00
Andrei Preda Gogoasa ar fi fost arestat in Canada Ce acuzatii i se aduc fostului lider de galerie al lui FC U Craiova
Andrei Preda, zis „Gogoașă”, ar fi fost arestat în Canada! Ce acuzații i se aduc fostului șef de galerie al lui FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Andrei Preda, zis „Gogoașă”, fost portar și lider de galerie la FC U Craiova, ar fi fost reținut de autoritățile canadiene pentru furt și escrocherie. Fostul șef de galerie al alb-albaștrilor ar fi acuzat că fură din magazine și că este autorul unor escrocherii legate de unitățile bancare canadiene.

Andrei Preda „Gogoașă” ar fi fost arestat în Canada! Ce acuzații i se aduc fostului lider de galerie al lui FC U Craiova

Andrei Preda „Gogoașă” este din nou protagonist într-un episod controversat, după ce la începutul lunii februarie a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Fostul portar în Liga a 4-a al lui FC U Craiova ar fi fost arestat de autoritățile canadiene.

ADVERTISEMENT

Conform Ediție Specială, publicația finanțată de Adrian Mititelu, Andrei Preda ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional cu alți români. Principalele activități ilegale ale grupului ar fi fost furtul din magazine al produselor alimentare și nealimentare, dar și escrocherii cu privire la creditele oferite de unitățile bancare canadiene.

Potrivit sursei menționate, Andrei Preda „Gogoașă” ar fi trimis deja în țară, în ultimele luni, suma de 100.000 de euro, bani obținuți ilegal. Fostul lider de galerie al lui FC U Craiova, aflat în conflict cu Adrian Mititelu, s-ar fi lăudat pe rețelele de socializare cu sumele de bani trimise în România.

ADVERTISEMENT

Andrei Preda „Gogoașă”, condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare

Judecătoria Craiova a luat decizia de a-l condamna pe Andrei Preda „Gogoașă” la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Fostul fotbalist a fost pus sub supraveghere timp de 2 ani din acel moment.

Curtea de Apel Craiova i-a respins recursul lui Andrei Preda „Gogoașă” ca nefondat. La începutul lunii februarie, Andrei Preda declara pentru FANATIK că deține permis de conducere pe care l-a obținut în Anglia și că poate conduce „în toată Europa și nu numai”.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, Peluza Sud 1997, în frunte cu Andrei Preda „Gogoașă”, a anunțat că nu mai vine la meciurile lui FC U Craiova. Galeria condusă de „Gogoașă” s-a aflat într-un continuu conflict cu finanțatorul Adrian Mititelu.

„Sper ca în oraș să fie o singură echipă fără acest om care a făcut doar rău orașului”

„Nu vreau să mai fiu asociat cu FC Unica sau cu noua galerie a echipei groparului Craiovei. Grupurile Praetoria, Capillati, Legione Sud București și o parte din Puștanii Purisani nu susțin echipa lui.

ADVERTISEMENT

Considerăm că FC Unica nu are legătură cu Universitatea Craiova cum nici noua galerie nu are legătură cu Peluza Sud 1997, de acolo lipsind membri și grupuri importante.

Pe viitor sperăm că poate cineva sau ceva va face ca în oraș să fie o singură echipă fără acest om care a făcut doar rău orașului și mai ales echipei de fotbal”, spunea Andrei Preda, zis „Gogoașă”, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: