Carousel hot news

Probleme pentru FC U. Căpitanul oltenilor s-a operat. Cât lipseşte de pe teren!

Unul dintre cei mai iubiţi jucători din lotul echipei FC U Craiova 1948 este căpitanul formaţiei lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu, Andrei Preda. Însă cel poreclit în rândul suporterilor din...
05.09.2017 | 18:38
Probleme pentru FC U. Căpitanul oltenilor s-a operat. Cât lipseşte de pe teren!

Unul dintre cei mai iubiţi jucători din lotul echipei FC U Craiova 1948 este căpitanul formaţiei lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu, Andrei Preda. Însă cel poreclit în rândul suporterilor din Peluza Sud 97 “Gogoaşă” nu va putea să îşi mai ajute colegii din teren o perioadă.

Ce s-a întâmplat? FANATIK.RO a aflat că Andrei Preda a jucat pentru FC U în meciul din etapa trecută de la Cârcea, deşi acuza de mai mult timp nişte probleme medicale, dar după ce s-a consultat cu Nicolo Napoli, “Gogoaşă” a decis să se opereze la picior în cursul zilei de marţi din cauza unui chist care i-a dat mari bătăi de cap. Astfel, perioada de recuperare o să fie de circa trei săptămâni. Totuşi căpitanul oltenilor o să încerce să revină şi mai repede pe gazon dacă totul o să decurgă bine pentru el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Preda: “Am semnat cu Ştiinţa pe viaţă!”

În momentul în care Andrei Preda a semnat cu FC U a declarat pentru FANATIK.RO “Am fost foarte bucuros în clipa care am semnat cu Ştiinţa. Pe cât am semnat? Să scrieţi acolo că am semnat pe viaţă cu Craiova. Pe viaţă sunt fotbalistul acestei echipe. Avem condiţii de nivelul Ligii 1, iar băieţii din echipă sunt mulţumiţi. Eu sper că o să fie bine în continuare deoarece visul meu este să ducem FC Universitatea Craiova din nou în Liga 1.

Eu am făcut multe pentru Craiova, iar după incidentul ala cu Silvian Cristescu şi Pleşan din 2013 am avut mult de pierdut pe plan profesional. Pe unde mă duceam simţeam că lumea se uita ciudat la mine. Însă acum sunt gata de un nou început în cariera mea şi vreau să îi mulţumesc avocatului Dan Idita pentru tot ce a făcut pentru mine în aceşti ani în care FC U nu a activat în fotbal. Îi mulţumesc că m-a ajutat să îmi găsesc mai mereu o echipă unde să joc până când a revenit Ştiinţa adevărată. Vreau să vă mai zic că sunt bucuros că Peluza Sud 97 este alături de noi. Această galerie este cea mai frumoasă din ţară şi ştiu bine ce vă spun. O să vedeţi cât o să conteze pe stadioane suporterii adevăratei Universitatea Craiova”

Capture

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri