Fotbal intern

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă de la Sampdoria pentru a merge la FCSB! Mijlocașul a renunțat la o sumă mare de bani

24.05.2020 | 14:23
Andrei Prepelita a refuzat o oferta de la Sampdoria pentru a merge la FCSB Mijlocasul a renuntat la o suma mare de bani
ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță a avut parte de momente frumoase la FCSB, unde a reușit să câștige numeroase trofee, dar să facă și performanță la cel mai înalt nivel în cupele europene.

Andrei Prepeliță a refuzat o ofertă de la Sampdoria pentru a merge la FCSB

Andrei Prepeliță a ajuns la FCSB în 2011, liber de contract, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, iar mijlocașul a reușit să facă performanță în echipa „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, „Prepe” a refuzat o ofertă bună de la Sampdoria, formație care evolua în Serie B în acel moment, pentru a merge la FCSB.

„Am avut posibilitatea să ajung la un moment dat, când m-am despărţit de Craiova”, a început Andrei Prepeliță pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

„Sampdoria a promovat în acel an în Serie A”

Andrei Prepeliță a continuat și a povestit de oferta venită de la Sampdoria, care a reușit să promoveze în Serie A chiar în acel an, și care avea un proiect foarte bun, după spusele mijlocașului român.

„Mă înţelesesem cu Steaua, după au urmat ceva probleme, un proces cu Craiova că nu ne-am înţeles la partea financiară şi după trei luni, când am devenit liber de contract să semnez cu Steaua. 

ADVERTISEMENT

Și acolo au fost ceva discuţii şi îmi venise o ofertă din Serie B, de la Sampadoria, care avea o trupă foarte bună şi anul acela chiar au promovat în Serie A”, a mai spus Andrei Prepeliță.

Prepeliță a povestit cum, la un moment dat, nici nu mai contabiliza orele petrecute în avion: “N-am adunat câte ore am călătorit cu avionul în Rusia pentru că eram de fapt numai în zbor. Sâmbăta, duminica erau meciurile de campionat, zburam tot timpul. Marţi, miercuri erau jocurile de Champions League, deEuropa League.

ADVERTISEMENT

Cel mai departe a fost la Tomsk, a durat cinci ore, sau la Ekaterinburg la fel. Acolo am prins un frig, ceva de genul minus 29 de grade Celsius. Am jucat cu Ural, echipa de acum a lui Eric Bicfalvi”, a declarat Andrei Prepeliţă”.

ADVERTISEMENT