Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Unde va evolua!

EXCLUSIV FANATIK
Daniel Vlad   
în Fotbal intern
20/07/2018, 15:43
Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Unde va evolua! EXCLUSIV FANATIK
Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Fostul internațional începe campionatul la Concordia Chiajna

Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Fostul căpitan al Universității Craiova, dar și al celor de la FCSB, a parafat un nou contract cu Concordia Chiajna pentru un an, dar are o clauză care îi permite să plece la orice oră gratis dacă pe adresa sa apare între timp o ofertă mai bună pentru un transfer în străinătate.

Andrei Prepeliță este unul dintre cei mai experimentați jucători din Liga 1 Betano. Cu peste 350 de meciuri în primul eșalon al țării, fostul internațional este gata pentru startul unui nou sezon. FANATIK.RO a aflat că acesta a parafat un nou contract pentru un an cu Concordia Chiajna. Însă Prepe are o clauză în noul angajamentul semant cu ilfovenii care îi permite să plece gratis la orice oră dacă pe adresa lui apare o ofertă bună de transfer în străinătate.

Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Unde va evolua!

Andrei Prepeliță a dezvăluit pentru FANATIK.RO care este situația sa în acest moment. “Am semnat în urmă cu trei săptămâni un angajament pentru un an cu Concordia Chiajna. M-am simțit foarte bine la această echipă în cele șase luni pe care le-am petrecut în campionatul trecut. Am fost plecat și în cantonament cu Concordia, deoarece este bine să am continuitate în pregătire. Voi începe sezonul la Concordia, dar vreau să precizez că am o clauză în contract care îmi permite să plec gratis dacă pe adresa mea o să sosească o ofertă de transfer din străinătate.

Le mulțumesc conducătorilor de la Concordia Chiajna pentru înțelegerea de care au dat dovadă față de mine. Nu uitați că am și eu deja 32 de ani și orice fotbalist ajuns la această vârstă se gândește să mai prindă un ultim angajament în străinătate. Însă eu sunt un fotbalist profesionist, iar până la un eventual transfer în străinătate mă pregătesc foarte bine și voi da totul pentru echipa la care sunt acum legitimat”, a spus Prepe.

 Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Fostul internațional în partida România-Polonia
Andrei Prepeliță a semnat în Liga 1 Betano. Fostul internațional în partida România-Polonia

Andrei Prepeliță a parafat un nou contract în Liga 1 Betano

Chiar dacă a semnat cu Concordia Chiajna, Andrei Prepeliță, 32 de ani, este dorit de Daniel Isăilă la Al Hazm. În urmă cu câteva  zile fostul selecționer al naționalei U 21 a ajuns la noua sa echipă acolo unde o să îi aibă ca și colaboratori pe Dumitru Stangaciu, antrenor cu portarii, dar și pe Nae Constantin, antrenor secund. Fostul fotbalist al Universității Craiova și al celor de la FCSB a fost prezent cu naționala României la Campionatul European din Franța 2016.

15 partide a jucat Prepeliță pentru naționala României

600.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Prepeliță

Închide ×