Sport

Andrei Prepeliță își pune în alertă elevii înainte de FCSB – FC Argeș: „Nu trebuie să pice în capcana asta!”

Andrei Prepeliță, antrenorul celor de la FC Argeș, își pune în alertă jucătorii înaintea partidei cu FCSB.
28.10.2021 | 17:39
Andrei Prepelita isi pune in alerta elevii inainte de FCSB  FC Arges Nu trebuie sa pice in capcana asta
ADVERTISEMENT

Partida FCSB – FC Argeș se va juca duminică, de la ora 20:30. În prezent, FC Argeș se află pe locul 8 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute după 13 meciuri jucate, iar FCSB se poziționează pe locul 3, cu 24 de puncte.

Andrei Prepeliță își pune în alertă elevii înainte de FCSB – FC Argeș

Antrenorul piteștenilor le atrage atenția elevilor să-i să nu creadă că meciul de duminică va fi unul ușor doar pentru faptul că, în ultima perioadă, FCSB a fost chinuită de infectările cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Totodată, Prepeliță speră ca echipa sa să continue cu forma bună în care se află și să obțină un egal sau chiar o victorie în meciul cu FCSB.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. O echipă care are o serie foarte bună de rezultate. De când a venit Edi, lucrurile s-au schimbat în bine și rezultatele lor sunt foarte bune, au reușit și transferuri foarte bune, jucători cu experiență, precum Claudiu Keșeru. Sperăm să scoatem punct sau puncte, pentru că și noi suntem într-un moment bun.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne gândim foarte serios la meci. Jucătorii noştri nu trebuie să pice în capcana asta. A mai fost un meci când ei sufereau din cauza COVID-ului şi FCSB a arătat că şi copiii sau jucătorii care au evoluat mai puțin au valoare… am pierdut acel meci.

Eu cred că, până la ora meciului, toţi jucătorii lor vor ieşi din carantină. În această perioadă, cred că ei s-au pregătit şi vor fi la capacitate maximă”, a declarat Andrei Prepeliță, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut la „masa verde” în optimile Cupei României

În ultima perioadă, FCSB a fost de-a dreptul decimată de infectările cu noul coronavirus, motiv pentru care roș-albaștrii au fost nevoiți să-și amâne meciul din etapa de trecută de campionat contra Farului Constanța.

Totodată, bucureștenii au pierdut la „masa verde” partida cu FC Voluntari din optimile Cupei României, deoarece nu au avut apți 13 jucători, adică numărul minim prevăzut pentru ca un meci de fotbal să se desfășoare.

ADVERTISEMENT

„În cursul săptămânii trecute am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apți, cu cel puțin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28.

Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați.

S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”a fost comentariul „acid” postat de Mihai Stoica, manegerul general de la FCSB, pe pagina personală de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT