Fotbal intern

Andrei Prepeliță, lăudat și după CFR Cluj – FC Argeș 5-0: ”A făcut ce alții nu au reușit într-o carieră”

02.03.2021 | 11:13
Andrei Prepelita laudat si dupa CFR Cluj  FC Arges 50 A facut ce altii nu au reusit intro cariera
ADVERTISEMENT

Aflat la începutul carierei de antrenor, Andrei Prepeliță a fost lăudat de un fost coechipier chiar și după eșecul usturător din meciul CFR Cluj – FC Argeș 5-0, din etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Ardelenii i-au spulberat pe piteșteni și au egalat-o pe FCSB în fruntea clasamentului continuând astfel duelul pasionant pentru titlu.

ADVERTISEMENT

De la numirea pe banca trehnică a fostului mijlocaș, Argeșul a avut o serie de 11 partide fără înfrângere, care s-a terminat odată cu întâlnirea din Gruia.

Continuă laudele pentru Andrei Prepeliță și după CFR Cluj – FC Argeș 5-0

”A făcut la FC Argeș ceea ce alții poate nu au reușit într-o carieră, să lege 11 meciuri fără eșec. CFR e campioana României în ultimele trei ediții, e una dintre pretendente și în acest sezon”, l-a lăudat Alexandru Bourceanu pe Andrei Prepeliță după înfrângerea din meciul CFR Cluj – FC Argeș 5-0.

ADVERTISEMENT

”Pentru FC Argeș e important că a reușit să facă acele puncte. Că a pierdut cu 1 sau 5-0 nu cred că a fost problemă…”, a mai declarat fostul mijlocaș, care a fost coleg cu Prepeliță la FCSB în perioada 2011-2015.

”Nu am discutat niciodată cu el despre antrenorat, eram foarte tineri. În perioada aceea, eu cel puțin nu eram interesat de antrenorat, dar vorbim despre 7-8 ani în urmă. Când ești jucător, nu vezi dincolo de cariera de jucător, mai ales când ești într-o formă bună”, a spus Bourceanu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță a avut un discurs moderat în ciuda eșecului dur din partida cu CFR Cluj: ”Față de alte meciuri, am făcut niște greșeli, în mare parte individuale. Până la primul penalty, jocul decursese cum ne propusesem. Din păcate, a venit această înfrângere usturătoare, dar nu facem o tragedie. Caracterele se văd și după o înfrângere, dar băieții au caracter.

Ne lingem rănile și ne așteaptă meciul cu Iașiul. Asta e, am luat multe goluri într-un meci. Într-un fel, tot trei puncte am pierdut, dar de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Ne cerem scuze suporterilor, știu că au mare încredere în noi și vom face totul să câștigăm următoarele meciuri”.

ADVERTISEMENT

Și președintele Jean Vlădoiu a fost extrem de suprins de parcursul foarte bun din 2021 reușit de FC Argeș și a precizat pentru FANATIKsecretul succesului a fost colaborarea excelentă dintre Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță.

ADVERTISEMENT