Sport

FC Argeș – Universitatea Craiova, meci special pentru Andrei Prepeliță: “Reghecampf e un antrenor de la care am avut ce învăța”

FANATIK a stat de vorbă cu antrenorul lui FC Argeș, Andrei Prepeliță, înainte de meciul cu Universitatea Craiova în care îl va întâlni pentru prima oară ca adversar din această postură pe Laurențiu Reghecampf.
20.11.2021 | 19:58
FC Arges  Universitatea Craiova meci special pentru Andrei Prepelita Reghecampf e un antrenor de la care am avut ce invata
FANATIK a stat de vorbă cu antrenorul lui FC Argeș, Andrei Prepeliță, înainte de meciul cu Universitatea Craiova în care îl va întâlni pentru prima oară ca adversar din această postură pe Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Argeș va întâlni în prima etapă a returului pe teren propriu pe Universitatea Craiova, un duel între Andrei Prepeliță, fostul elev al lui Laurențiu Reghecampf la echipa lui Adrian Mititelu și la FCSB.

Piteștenii vor să își ia revanșa după ce în tur au pierdut pe nedrept, după ce au avut un gol valabil anulat și o ratare incredibilă cu poarta goală la scorul de 0-0.

ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță nu a uitat acest lucru și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că speră ca echipa sa să își ia revanșa la acest meci.

„Învățăcelul” își întâlnește „maestrul”: Andrei Prepeliță versus Laurențiu Reghecampf în FC Argeș – Universitatea Craiova

Andrei Prepeliță a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul dintre FC Argeș și Universitatea Craiova din prima etapă a returului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Prepeliță l-a avut prima oară antrenor pe Laurențiu Reghecampf pentru scurtă vreme la echipa lui Adrian Mititelu, însă antrenorul a fost dat afară după doar câteva meciuri în urma scandalului „Papanașii”.

Fostul mijlocaș central a jucat la Craiova lui Adrian Mititelu între 2007 și 2011 și i-a „înțepat” pe „leii” lui Mihai Rotaru: „Nu știu dacă e un meci special cu Craiova. Știe toată lumea părerea mea despre care e adevărata Universitatea Craiova și am spus-o în atâtea rânduri”.

ADVERTISEMENT

„E special prin prisma faptului că îl voi înfrunta pe fostul meu antrenor, Laurențiu Reghecampf de la Steaua (n.r. FCSB) și pentru scurtă vreme și la Universitatea Craiova în 2011”. – Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș.

Andrei Prepeliță, amintiri memorabile alături de Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Am avut o relație foarte bună”

Andrei Prepeliță a recunoscut că s-a înțeles foarte bine cu Laurențiu Reghecampf la FCSB și a avut o relație specială cu jucătorii, ceea ce a contat enorm și în obținerea performanțelor.

„Nu am vorbit cu el acum înainte de meci, dar am mai ținut legătura. Nu putem șterge cu buretele ceea ce am realizat împreună. Am avut o relație foarte bună, mai ales că era și mai apropiat de vârstă de noi și cred că a contat asta foarte mult”. – Andrei Prepeliță

Reghe a fost un model pentru Andrei Prepeliță ca antrenor, fiind unul dintre tehnicienii care l-au îndrumat spre acest drum și care l-au influențat.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc bine pe Reghe, e un antrenor de la care am avut ce învăța și vom vorbi înainte de meci. Va fi un meci foarte greu dar suntem motivați și cred că putem câștiga. Am jucat foarte bine și la meciul tur și am pierdut pe nedrept”, a declarat Andrei Prepeliță în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 5 meciuri l-a avut Andrei Prepeliță antrenor pe Reghe la Craiova lui Mititelu
  • 2 ani a lucrat Laurențiu Reghecampf cu Andrei Prepeliță la FCSB
  • 28 ianuarie 2021 e momentul în care Prepeliță și-a pus ghetele în „cui” și a devenit antrenorul lui FC Argeș

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT