Prepeliţă la un pas să revină în Liga 1! Cu ce echipă negociază

Luana Marinescu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 11:19
Prepeliţă la un pas să revină în Liga 1! Cu ce echipă negociază

Fostul jucăror al Stelei şi al Universităţii Craiova e aproape să semneze cu Concordia Chiajna şi va pune umărul la salvarea de la retrogradare a formaţiei de lângă Bucureşti. 

Ultima echipă la care a jucat Prepeliţă a fost Rostov pe Don, formaţia alături de care Prepeliţă a evoluat în Champions League. Aici a fost coleg cu un alt jucător trecut prin Liga 1 Betano, slovenul Miha Mevlija, fostul fundaş de la Dinamo. 

Andrei Prepeliţă n-a mai jucat din mai 2017!

În această perioadă de iarnă, Andrei Prepeliţă s-a pregătit alături de echipa de la care s-a lansat în fotbal, FC Argeş. În afară de Argeş, Steaua şi Craiova, fotbalistul de 32 de ani a mai jucat pentru campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. 

Ultimul meci jucat pe Andrei Prepeliţă a fost la 21 mai 2017. A intrat atunci pe teren pentru Rostov în minutul 53 în înfrângerea din deplasare cu Orenburg, scor 0-2.

Ştirea MOMENTULUI

Cristiano Ronaldo respinge rivalitatea cu Leo Messi. “E artificial creată de presă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.