Fotbal intern

Andrei Radu, la un pas de un super transfer? ”E foarte bun, are toate şansele să revină la Inter Milano!”

13.11.2018 | 22:39
Andrei Radu la un pas de un super transfer E foarte bun are toate sansele sa revina la Inter Milano

Andrei Radu, portarul echipei naționale de tineret ar putea să dea o nouă lovitură în carieră. Astfel, conform lui Laurențiu Brănescu, acesta s-ar afla la un pas de un super transfer. Mai exact de o revenire la echipa care l-a cumpărat în primă fază, Inter Milano. Brănescu crede că actualul portar al italienilor de la Genoa are șanse mari să fie readus la Milano dacă va continua să aibă evoluţii foarte bune la echipa lui.

”Este un portar foarte bun. Îl cunosc pe tatăl lui mai mult decât pe el, pentru că ne-am întâlnit de câteva ori. Este un băiat senzaţional, are un viitor foarte mare în faţă, pentru că are calitate. Am văzut că în Italia are evoluţii foarte bune şi foarte apreciate. E la început de drum, are experienţa unui campionat de Serie B şi asta cred că îl ajută foarte mult  în Serie A. Dacă va contina să apere, va avea un viitor mare în faţă. El este un jucător vândut de Inter la Genoa şi cred că au şi o clauză de răscumpărare, dacă nu mă înşel. Cred că dacă va evolua bine acolo, are toate şansele să se întoarcă la un moment dat”a declarat Laurenţiu Brănescu pentru Telekom Sport.

Andrei Radu, la un pas de un super transfer Ionut Radu dupa golul primit in meciul de fotbal dintre reprezentativele U 21 ale Romaniei si Elvetiei, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2019, disputat pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, marti 5 septembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Andrei Ionuț Radu s-a calificat alături de naționala de tineret la CE 2019

Andrei Radu, la un pas de un super transfer?

Andrei Radu a semnat cu Inter pe când avea doar 17 ani. Trupa din Serie A l-a trimis chiar și în teren pentru un joc din campionat, disputat împotriva celor de la Sassuolo, pe 14 mai 2016. Anul acesta, căpitanul echipei naționale de tineret a României a fost transferat de Genoa, unde a devenit titular. Laurenţiu Brănescu, și el un goalkeeper care se află sub contract cu o grupare din Italia, Juventus Torino a mai precizat că Radu este foarte apreciat în Italia și are parte de laude din partea specialiștilor aproape după fiecare meci.

  • 11 partide are Andrei Radu în tricoul reprezentativei de tineret a României