Fotbal intern

Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj! Îl voia şi Dinamo

21.06.2018 | 13:01
Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj

Jucătorul Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj. Mutarea a fost anunţată oficial de site-ul clubului care i-a făcut în acelaşi timp şi urări cu ocazia zilei sale de naştere. În ziua în care a împlinit 22 de ani, fundaşul a semnat cu echipa campioană a României.

Pe Andrei Radu l-a vrut şi FC Dinamo Bucureşti, însă acesta a ales în cele din urmă să meargă la echipa din Gruia.

Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj

“Bun venit, Radu Andrei și… LA MULȚI ANI!

De ziua sa de naștere, Radu Andrei și-a făcut cel mai frumos cadou: A semnat cu echipa Campioană a României! Fundașul lateral este, începând de azi, jucătorul CFR-ului. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”!

Bun venit în familia CFR, Andrei”, au anunţat ardelenii.

Jucătorul Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj. Mutarea a fost anunţată oficial
Jucătorul Andrei Radu s-a transferat la CFR Cluj

“Da, am ofertă de la Dinamo. Am discutat şi mi-au zis că şi ei mă vor. M-am întâlnit cu Bratu chiar în urmă cu câteva zile şi mi-a zis că mă vrea la Dinamo. Nu ştiu încă, rămâne de văzut. Aştept o ofertă concretă din partea lor, vreau să văd ce condiţii mi se oferă”, spunea Radu cu ceva timp în urmă.

“Andrei Radu e un jucător bun, îl ştim, a mai fost la Dinamo, a crescut foarte mult în ultimii ani, este titularul echipei naţionale de tineret şi ne gândim şi la el, pentru că avem nevoie pe fiecare post câte doi jucători pentru a crea concurenţă”, declara şi Florin Bratu. Radu a fost însă deturnat de campioană.

CFR Cluj l-a transferat şi pe Mate Males, care a activat ultima dată la Rijeka.