Fotbal international

Andrei Șevcenko, posibilul adversar al României la EURO 2020, viitorul antrenor al lui AC Milan?! “Nu cred că ar putea să refuze”

13.02.2020 | 20:59
Andrei Sevcenko posibilul adversar al Romaniei la EURO 2020 viitorul antrenor al lui AC Milan Nu cred ca ar putea sa refuze
ADVERTISEMENT

Andrei Şevcenko se pregăteşte cu naţionala Ucrainei pentru EURO 2020, unde s-ar putea duela cu naţionala României, însă după turneul final ar putea să ajungă la AC Milan. Selecţionerul ucrainienilor se află pe lista milanezilor, care vor să-l demită pe Stefano Pioli la finalul sezonului.

Andrei Şevcenko poate ajunge în vară la AC Milan

Presa din Ucraina a anunţat că Andrei Şevcenko, selecţionerul naţionalei Ucrainei, are şanse foarte mari să fie antrenorul lui AC Milan din vară. Paolo Maldini, directorul tehnic al milanezilor, este omul care îl vrea pe fostul atacant pe banca tehnică a formaţiei de pe “San Siro”.

ADVERTISEMENT

“Este cunoscută relaţia foarte strânsă a lui Şevcenko cu Paolo Maldini. În acest moment este concentrat pe pregătirea naţionalei Ucrainei pentru Campionatul European din vară.

Nu doar AC Milan îl vrea pe Şevcenko. Este pe lista mai multor cluburi, iar AC Milan este unul dintre ele. Îl ajută mult şi rezultatele de la naţională din ultimii ani”, a spus Igor Tsigani, cunoscut jurnalist din Ucraina.

ADVERTISEMENT

“Sunt sigur că va pleca de la naţională dacă primeşte o ofertă bună”

Evgheni Levcenko, fost coleg al lui Andrei Şevcenko la naţionala Ucrainei, a susţinut că este sigur că antrenorul de 43 de ani va alege să pregătească formaţia de pe “San Siro”.

“Nu pot să-mi imaginez că Şevcenko ar refuza să meargă la AC Milan. Ştiu că au fost făcut investiţii la echipă şi mai urmează. Sunt sigur că dacă va primi o ofertă bună, va pleca de la echipa naţională. 

ADVERTISEMENT

AC Milan trebuie să joace la cel mai bun nivel. Andrei şi-a câştigat experienţa necesară pentru a pregăti un mare club din Europa”, a declarat Evgheni Levcenko în presa din Ucraina.

Andrei Şevcenko a câştigat cinci trofee cu AC Milan

Andrei Şevcenko a jucat la AC Milan în două mandate (1999-2006 şi 2008-2009). Fostul atacant ucrainean a reuşit să câştige cinci trofee cu formaţia de pe “San Siro”, printre care se numără şi Liga Campionilor în sezonul 2002-2003.

ADVERTISEMENT

Ucraina, selecţionată pregătită de Andrei Şevcenko din 2016, s-a calificat la Campionatul European din această vară. Ucrainienii au fost plasaţi în Grupa C, alături de Olanda, Austria şi naţionala care va câştiga barajul din Liga Naţiunilor din Divizia A sau Divizia D.

ADVERTISEMENT
Tags: