ADVERTISEMENT
Fotbal international

Andrei Șevcenko, selecționerul Ucrainei, nu vrea România la EURO: „Mă gândesc că ar trebui să jucăm aici și ar fi dificil”. Ce spune despre înlocuirea lui Cosmin Contra

Autor: Francisc Oprea | 30.11.2019 | 21:31
Andrei Șevcenko, selecționerul Ucrainei, nu vrea România la EURO: „Mă gândesc că ar trebui să jucăm aici și ar fi dificil”. Ce spune despre înlocuirea lui Cosmin Contra
Andrei Șevcenko, selecționerul Ucrainei. Sursă Foto: Hepta

Andrei Șevcenko, selecționerul Ucrainei, a fost prezent la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020. La finalul evenimentului de la București, fostul mare atacant a declarat că nu se aștepta ca bunul său prieten, Cosmin Contra, să nu mai continue pe banca României. Șevcenko susține că nu ar dori calificarea „tricolorilor” la EURO, pentru că nu-și dorește să evolueze pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,83 este cota pentru „Ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!


Andrei Șevcenko nu vrea România la EURO

Andrei Șevcenko a surprins în momentul declarației oferită la evenimentul organizat la București pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020. Legenda lui AC Milan declară că nu ar dori ca România să se califice la turneul final, din cauza faptului că ar fi nevoit să joace pe Arena Națională meciurile, Ucraina fiind în grupa în care ar ajunge „tricolorii” în cazul unei calificări.

ADVERTISEMENT

Am foarte mulți buni prieteni în România, știu cât de importantă este pentru ei această calificare, mi-aș dori pentru ei să se califice. Dar, din perspectiva antrenorului, mă gândesc că ar trebui să jucăm aici și ar fi mai dificil”, a declarat Andrei Șevcenko.

„Nu mă așteptam să fie Contra schimbat”

Andrei Șevcenko a vorbit și despre plecarea de pe banca naționalei a lui Cosmin Contra, bun prieten din perioada în care au evoluat la AC Milan. Actualul selecționer al Ucrainei declară că România a avut o grupă extrem de dificilă, iar Contra trece printr-un moment dificil după ratarea calificării.

ADVERTISEMENT

Cu Cosmin Contra sunt prieten de foarte mult timp. Eu cred că a făcut o treabă foarte bună, a avut o grupă foarte grea. Nu mă așteptam să fie schimbat, cred că a fost o decizie foarte dificilă pentru el, pentru Federație. Are nevoie de puțin timp pentru a trece de acest moment, știu câtă pasiune pune”, susține “Şeva”.

România va juca în Islanda meciul din semifinalele barajului din Liga Națiunilor pe 26 martie, de la ora 21:45. În cazul unui succes, adversarul „tricolorilor” va fi Ungaria sau Bulgaria (tot în deplasare) care se întâlnesc în cealaltă semifinală. Dacă se va impune în ambele jocuri, România va juca în grupa C, cu Olanda, Ucraina și Austria şi va două meciuri la Bucureşti.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!