Fotbal intern

Andrei Sin, gol de poveste în Dinamo – FCSB! Fundașul, primul gol în tricoul ”câinilor” la revenirea pe teren după 6 luni. VIDEO

16.02.2020 | 20:57
Andrei Sin gol de poveste in Dinamo  FCSB Fundasul primul gol in tricoul cainilor la revenirea pe teren dupa 6 luni VIDEO
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga Andrei Sin a marcat un gol de poveste în derby-ul Dinamo – FCSB, din etapa a 25-a a campionatului intern.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,52 este cota pentru „oaspeții marchează următorul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Andrei Sin, gol de poveste în Dinamo – FCSB

Andrei Sin a deschis scorul în meciul Dinamo – FCSB cu un gol nemapomenit. Fundașul ”câinilor a executat superb o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta și a plasat balonul direct în vinclul porții lui Bălgrădean. VEZI AICI GOLUL

Fotbalistul se află la primul gol marcat în tricoul lui Dinamo. Andrei Sin a revenit pe teren cu ocazia derby-ului după o accidentare suferită în august la meciul pierdut cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Dinamo a vrut să scape de Sin

Atunci, fundașul stânga a suferit o ruptură musculară care la analizele ulterioare s-a dovenit a fi mai gravă decât s-a crezut inițial. Cu toate acestea, Sin a fost apt încă de la începutul lunii noiembrie, însă Dusan Uhrin nu l-a mai folosit niciun minut.

Mai mult, dinamoviști au încercat să se despartă de Andrei Sin în această iarnă, dar jucătorul nu a avut nicio ofertă de transfer. El a rămas în lot și acum a profitat de suspendarea lui Skovajsa și a prins un loc de titular în derby.

ADVERTISEMENT

25.000 de suporteri la derby

Partida Dinamo – FCSB se joacă pe Arena Națională și după mult timp echipa lui Gigi Becali este susținută de fanii de la Peluza Nord.

Dinamo – FCSB este meciul care ține capul de afiș al etapei 25, dar chiar și în aceste condiții fanii ambelor echipe nu au venit în număr mare la derby, media de suporteri pe Arena Națională fiind de aproximativ 25.000 de suporteri.

ADVERTISEMENT

Perovic, făcut KO de Cristea

Cum era de așteptat, coregrafiile spectaculoase nu au lipsit înainte de marele derby Dinamo – FCSB. Fanii celor două echipe s-au duelat prin scandări, mesaje și a fost nevoie chiar de intervenția jandarmilor. Iar bannerele ironice au făcut la ordinea zilei pe Arena Naţională.

În minutul 42 al derby-ului dintre Dinamo și FCSB, fanii au rămas fără cuvinte, după ce Slavko Perovic a fost făcut K.O. de Iulian Cristea, care l-a lovit cu piciorul în cap. Jucătorul FCSB a primit cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT