Fotbal intern

Andrei Sin, surpriza lui Dinamo din derby-ul cu FCSB, a anticipat reușita din poarta lui Bălgrădean: ”A zis înainte de partidă că va marca!”

17.02.2020 | 11:22
Andrei Sin surpriza lui Dinamo din derbyul cu FCSB a anticipat reusita din poarta lui Balgradean A zis inainte de partida ca va marca
ADVERTISEMENT

De pe 16 august 2019 nu mai evoluase Andrei Sin pentru Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1. Fundașul s-a accidentat atunci la un meci cu Chindia Târgoviște și nu a mai apărut în echipa lui Uhrin, deși fusese apt din noiembrie. Acum, a intrat cu FCSB, din lipsă de soluții, și a fost eroul primei reprize în echipa ”câinilor”

Andrei Sin a anticipat reușita din poarta lui Bălgrădean: ”A zis înainte de partidă că va marca!”

În minutul 37 al derby-ului de pe Arena Națională, Andrei Sin a deschis scorul în Dinamo – FCSB cu o execuție la ”păianjen” care nu i-a dat nicio șansă lui Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Reușita lui Sin nu a fost una întâmplătoare, fundașul de 28 de ani recunoscând, într-o discuție cu Viorel Ferfelea, fost jucător la Sportul Studențesc, ASA Tg. Mureș și Craiova, că simte o reușită în poarta roș-albaștrilor.

”Sin mi-a zis înainte de partidă că va marca. Noi vorbim tot timpul și era concentrat înaintea partidei. Eu i-am spus că trebuie să tragă la poartă ca să dea gol. Mi-a dat dreptate. După meci i-am spus că i-a lăsat pe toți să bată loviturile libere și el acum a dat gol la 28 de ani. Eu sunt supărat pe Uhrin că nu l-a băgat să joace mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu e posibil să joci cu Corbu fundaș stânga și tu să-l ai pe Sin și să nu-l bagi. Eu cred că ar fi trebuit să joace mai mult. El nu mai are probleme de sănătate de două luni.

Mie îmi era foarte greu să cred că Sin o să marcheze din poziția de fundaș stânga, dar a făcut surpriza asta din lovitură liberă. E vorba de tehnică aici. Eu îl știu de mai mult timp”, a spus Viorel Ferfelea într-o intervenție la ProSport LIVE.

ADVERTISEMENT

Andrei Sin, primul gol pentru Dinamo

Sin se află la primul gol marcat în tricoul lui Dinamo. Fotbalistul a revenit pe teren cu ocazia derby-ului după o accidentare suferită în august la meciul pierdut cu Chindia Târgoviște.

Dinamo a vrut să scape de Sin Atunci, fundașul stânga a suferit o ruptură musculară care la analizele ulterioare s-a dovenit a fi mai gravă decât s-a crezut inițial.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Sin a fost apt încă de la începutul lunii noiembrie, însă Dusan Uhrin nu l-a mai folosit niciun minut.

ADVERTISEMENT