Life

Andrei Ștefănescu, adevărul despre prietenia cu Liviu Vârciu și cum l-a schimbat divorțul de fosta soție: „Indiferent cât de dureros este”

Andrei Ștefănescu a vorbit despre prietenia care îl leagă de Liviu Vârciu, dar și cum a trecut prin divorțul de fosta soție, Antonia.
28.10.2021 | 12:07
Andrei Stefanescu adevarul despre prietenia cu Liviu Varciu si cum la schimbat divortul de fosta sotie Indiferent cat de dureros este
Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, cu care are un băiețel. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu s-a dezgolit de secrete într-un interviu acordat recent. Prezentatorul de la Antena 1, care face o pereche de 5 stele cu Liviu Vârciu pe micul ecran, a spus cum se înțelege, în realitate, cu cântărețul.

Ștefănescu susține că el și Liviu sunt ca frații. Prietenia care se vede la televizor există și în spatele camerelor de luat vederi, chiar dacă uneori cei doi sunt distanți pentru că vor să petreacă timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Andrei a spus că situațiile cele mai amuzante se petrec în culisele show-ului „Prețul cel bun”, acolo unde el și Liviu sunt mereu puși pe șotii.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au văzut mai rar în pandemie

„Relația mea cu Liviu este una foarte bună, pentru că suntem niște oameni transparenți. Când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile. 

ADVERTISEMENT

În momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi își ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.

În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit și despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa, divorțul de Antonia, cu care are un băiețel pe nume Ayan, pe care îl poartă deseori cu el la filmări.

Cântărețul a ieșit întărit din divorț

Artistul a recunoscut că a fost afectat de despărțire, că a suferit mult. Cu toate astea, a realizat apoi că era nevoie să treacă și prin așa ceva pentru a deveni mai puternic.

ADVERTISEMENT

„Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte”, a completat Andrei Ștefănescu.

De altfel, viața lui amoroasă a mers mai departe. Se pare că artistul s-ar vedea cu o fată pe nume Ștefania Duca, una dintre vedetele Antena Stars. Despre această relație nu vrea să dea foarte multe detalii.

 

ADVERTISEMENT