Life

Andrei Ștefănescu are o nouă iubită? Femeia care i-ar fi furat inima artistului e o cunoscută prezentatoare

Andrei Ștefănescu a divorțat în urmă cu aproximativ un an de Antonia, mama băiatului său, în prezent existând informații că și-a refăcut viața sentimentală.
04.08.2021 | 22:02
Andrei Stefanescu are o noua iubita Femeia care iar fi furat inima artistului e o cunoscuta prezentatoare
Andrei Ștefănescu are o nouă iubită? Femeia care i-ar fi furat inima artistului e o cunoscută prezentatoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” este discret legat de viața amoroasă, dar există semne că are o nouă iubită, chiar o colegă din trustul unde lucrează de ani buni.

Cântărețul și o cunoscută prezentatoare de la Antena Stars ar fi apărut împreună în mai multe imagini și filmări din mediul online, fără a se afișa oficial împreună ca și cuplu.

ADVERTISEMENT

Andrei de la Alb Negru nu mai este singur? Cine este femeia care i-a furat inima artistului

Potrivit cancan.ro, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru este complet cucerit de Ștefania Duca, o frumoasă șatenă care i-a intrat direct la inimă.

Artistul nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, dar sunt câteva aspecte care dau de gol povestea amoroasă dintre ei.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că este vorba de o brățară care este purtată de ambii parteneri, una de culoare verde -albastră. În plus, cei doi s-au afișat și în diferite postări de pe InstaStory.

Aceste lucruri au dat de înțeles că Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața după divorțul de cea de-a doua soție, alături de Ștefania Duca, care s-a despărțit la rândul ei destul de recent.

ADVERTISEMENT

Ștefania Duca și F. Charm, despărțire după 6 ani de relație

Prezentatoarea de la Antena Stars a format un cuplu cu F. Charm timp de 6 ani, despărțirea fiind anunțată în mediul virtual de frumoasa șatenă.

Ștefania Duca și fostul partener de viață se cunoșteau din copilărie și au crescut practic împreună, dar din păcate lucrurile nu au mai mers la un moment dat și au pus capăt.

ADVERTISEMENT

Cei doi plănuiau să se căsătorească, toate detaliile fiind puse la punct pentru vara lui 2020, undeva la malul mării. Tot vara trecută a divorțat și Andrei Ștefănescu.

„M-ai învățat atât de multe lucruri, despre viață, despre iubire, despre mine. Îți datorez respect pentru tot restul vieții mele.

Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie”, a scris Ștefania Duca pe rețelele de socializare la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT