Life

Andrei Ștefănescu, surprins cu branula în mână. Dezvăluirea făcută de Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu a apărut alături de amicul său, Liviu Vârciu, într-o filmare din social media, unde internauții au observat un detaliu neașteptat la componentul formației Alb Negru.
11.03.2022 | 08:55
Andrei Stefanescu surprins cu branula in mana Dezvaluirea facuta de Liviu Varciu
ADVERTISEMENT

Cântărețul și prezentatorul de la Antena Stars apare cu branula în mână, în spatele camerelor de luat vederi. Cei doi amici se află la filmări, unde au încercat să facă haz de necaz de cozile de la benzinăriile din România.

Andrei Ștefănescu are probleme de sănătate? Cum l-a filmat Liviu Vârciu în online

Andrei Ștefănescu a primit ajutor de specialitate, starea sa de sănătate fiind una stabilă având în vedere zâmbetul larg pe care l-a afișat în videoclipul realizat de fostul solist al trupei LA, Liviu Vârciu, cu care are o relație apropiată.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la „Te cunosc de undeva!” s-au amuzat pe seama prețurilor mărite de la combustibil. Fostul soț al Adelinei Pestrițu a lăsat de înțeles că problemele medicale ale colegului de la Antena 1 sunt din această cauză.

„Băi, nu e normal ce se întâmplă cu benzina asta, ia uitați un pic, prietenul meu, Andrei, a aflat de benzină și i s-a făcut rău. Uită-te și tu. Îți face perfuzie. Cum, băi, nene, mă?! De la benzină, mă? Cu benzină îți faci?, a spus Liviu Vârciu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Să am, poate am nevoie”, a completat la rândul său Andrei Ștefănescu, care nu pare afectat de situația prin care trece.

Andrei Ștefănescu, probleme medicale și în trecut

Din păcate, artistul nu trece pentru prima oară prin astfel de stări și probleme de sănătate. Cântărețul a primit de nenumărate ori ajutorul cadrelor medicale în timpul filmărilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Stresul și oboseala și-au pus serios amprenta asupra organismului lui Andrei Ștefănescu, care a suferit în urmă cu ceva vreme și de Covid-19. Vedeta de la Antena 1 a fost nevoită să se interneze în spital pentru a se trata.

„Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitații. Și, culmea, deși aveam palpitații, îmi scăzuse tensiunea… Din fericire, n-a fost nimic grav”, spunea Andrei Ștefănescu la un moment dat, conform dcnews.ro.

ADVERTISEMENT